Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website: Huys Waerenberg is een thuis voor iedereen.

Luxe wonen in een fraaie bosrijke omgeving, kleinschaligheid en inspelen op de individuele wensen van de oudere zorgbehoevende bewoners, dat zijn de wensen van Annelies en Jos Mooren. Huys Waerenberg ademt rust en sereniteit uit. Het is een particuliere woon- en zorgvoorziening die gekenmerkt wordt door een comfortabele, karakteristieke woon- en leefomgeving waar gekwalificeerde, warme en persoonlijke zorg voor iedere bewoner centraal staat.

Huys Waerenberg staat voor maatwerk. Iedere bewoner krijgt de woon-, levens- en zorgvoorziening die past bij zijn of haar wensenpakket. Er wordt 24 uur per dag kwalitatief hoogwaardige zorg verleend aan de bewoners.

Feestelijke Jaarafsluiting Double Trouble

Op zaterdag 21 oktober gaan we Double Trouble 2017 feestelijk afsluiten. We starten om 14.00 uur met vier tennisrondes. In de pauze worden de deelnemers getrakteerd op koffie met vlaai en die middag/avond kunnen alle verdiende consumptiebonnen worden ‘ingewisseld’. Als afsluiting van het tennisgedeelte zullen er 3 prijzen worden uitgereikt, waarna het tijd is voor de ‘inwendige mens’.

Iedereen kan meedoen (ook als je geen consumptiebonnen gespaard hebt)! 

Meld je dus voor 14 oktober aan via onderstaand aanmeldformulier en doe mee!  En tot en met woensdag 18 oktober kan nog voor gratis consumpties getennist worden!

Aanmeldformulier:

Aanmeldformulier Double Trouble afsluiting
Bezig met versturen

Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website:

Garage Hans Verdonschot is een modern uitgeruste garage, met zeer vakbekwaam personeel, waar u terecht kunt voor APK, onderhoud en reparatie van alle merken motorvoertuigen.

Klantvriendelijkheid en service staan bij Garage Hans Verdonschot hoog in het vaandel. Tijdens de reparatie, de APK-keuring of het onderhoud van uw motorvoertuig kunt u in de koffiehoek genieten van een vers gezet kopje koffie. Lees verder

Beschikbaarheid tennisbanen donderdag 14 september 2017

Op donderdag 14 september 2017 zijn banen gereserveerd voor de tennistraining, de interne competitie alsmede voor een verplaatste wedstrijd van de najaar competitie. Dit betekent dat er pas vanaf  20.00 uur op één baan vrije speelmogelijkheid is. Vanaf 21.00 uur zijn er 4 banen vrij beschikbaar. Vanaf 22.00 uur zijn 6 vrije banen beschikbaar.

Mochten er onverhoopt toch eerder vrije banen beschikbaar zijn, dan wordt dat op Afhangbord ingegeven.

Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website:

De Rooskens Group is een logistieke keten regisseur van formaat. Betrouwbaarheid, vooruitgang en lange termijn visies op onder andere kennisontwikkeling zijn zaken waarmee de Rooskens Group haar klanten helpt haar bedrijfsprestaties te optimaliseren. Zie voor meer specifieke  informatie www.rooskensgroup.com

Tombola

Komende zondagmiddag zal na de finales van de clubkampioenschappen de tombola van de ingeleverde consumptiekaarten plaatsvinden. Zorg dat je dan aanwezig bent, want alleen aanwezigen komen in aanmerking voor een prijs. 

Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website:

Floor Systems: Romar-Voss produceert het meest complete programma aan producten voor het leggen van kunststof vloeren en het oplossen van problemen bij onderhoud en reparaties van vloeren en wanden. Wij leveren rolcoatings en gietvloeren in vele kleuren.

Composites: Romar-Voss is sinds 1965 actief in de thermo-hardende composieten industrie. Wij zijn distributeur van gerenommeerde merken en fabrikant van hoogwaardige, vaak custom-made, composiet grondstoffen. Het leverprogramma bevat o.a. polyesterharsen, epoxyharsen en polyurethanen.

Het bedrijf is gevestigd op onderstaand adres: ROMAR-VOSS B.V. Bevelantstraat 5, 6088 PB Roggel, Nederland E-mail:info@romar-voss.nl; Telefoon:Tel. 0031-(0)475-491019

Clubkampioenschappen Dubbel en Gemengd Dubbel

Deze week (van maandag 4 t/m zondag 10 september) zijn de clubkampioenschappen Dubbel en Gemengd Dubbel. Doordat er daarnaast ook nog training is, zijn er minder banen beschikbaar voor recreatief tennis. Uiteraard nodigen wij iedereen uit om naar de wedstrijden te komen kijken om de deelnemers aan te moedigen.

Zondag 10 september worden de finales gespeeld, waarbij er als afsluiting weer een BBQ wordt georganiseerd. Je kunt je hiervoor opgeven tijdens het toernooi. Kosten voor de BBQ zijn € 5,- per volwassene en € 2,50 per kind t/m 12 jaar.

 In verband met de clubkampioenschappen gaan deze week de Heren play-in (dinsdagavond) en Double Trouble (woensdagavond) niet door!

Vierde ronde interne 16+ Mixed – competitie 2017

Tennisvrienden,

De vakantie is weer voorbij: tijd voor de vierde ronde van de interne competitie! Wij nodigen iedereen vanaf 16 jaar –óók leden die dit jaar begonnen zijn met tennissen en leden die nog nooit meegedaan hebben- uit om deel te nemen aan deze vierde ronde van de interne competitie. Leuk als jullie allemaal meedoen!

De komende ronde (2017-04) wordt gespeeld op de volgende donderdagen: 14, 21 en 28 september en 5 oktober.

Nog even als reminder: hoe ging het ook al weer?

Lees verder