Welkom op het 43e Molentoernooi

Beste tennisvrienden,

Graag heten we jullie van harte welkom op ons 43e Molentoernooi.

Met 250 inschrijvingen zullen we deze week ruim 350 partijen kunnen bekijken op de banen van TV Napoleon. De eerste partijen starten zondag 13 augustus om 9.00 uur. Door de week heen vanaf 13.00 uur en het finaleweekend de gehele dag.

Naast de baan is het echter ook goed vertoeven. Op ons grote terras, met een drankje en wellicht ook een hapje, kunnen veel banen gevolgd worden. De gehele week zijn er diverse luxe broodjes te verkrijgen, met tonijn of gezond en alles wat daar tussen zit. Maar ook het frietje met kroket/fricandel zullen niet ontbreken.

Dinsdags worden hier pizzapunten aan toegevoegd, op vrijdag strijkt Wok on Tour bij ons neer, en zaterdag/zondag steken we ook nog de bbq aan.

Zaterdag 19 augustus is er tenslotte een feestavond, die opgeluisterd zal worden door DJ Rico-Si. Tevens zal onze tombola plaatsvinden. Hierbij zijn geweldige en heerlijke prijzen te winnen, met als hoofdprijs een FIETS. Kaartjes kunnen de gehele week gekocht worden bij de wedstrijdleiding.

Aan de kinderen is ook gedacht. Scouting Horn heeft een heus piratenschip voor ons gebouwd en in het weekend is er een springkussen waar ze zich op uit kunnen leven.

Kortom: tennisspeler of niet, iedereen is van harte welkom.

Met sportieve groet,

Molentoernooicommissie TV Napoleon.

Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website:

Wat zeventig jaar geleden begon als een limonadefabriekje in het Midden-Limburgse dorpje Linne, is inmiddels uitgegroeid tot een grote onafhankelijke drankenhandel. Met dezelfde gedrevenheid en passie waarmee Harrie Hansen zijn limonade huis aan huis verkocht in zijn kleine vrachtwagen, rijden er vandaag de dag 25 vrachtwagens van Hansen Dranken door heel Nederland om alle klanten van drank te voorzien. Dankzij een assortiment bestaande uit meer dan 6000 verschillende artikelen weten ook steeds meer klanten de weg naar Linne te vinden. Lees verder

Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website: Ruud en Sylvia Vermeulen

De enige supermarkt in Horn die alles in huis heeft en levert. Tevens HOFLEVERANCIER (vanaf 2000). Dé supermarkt met enthousiast personeel. De Supermarkt omvat tevens Drogisterij, PostNL, Geldzaken, Fotoservice, Stomerij, Schoenreparaties, cadeaubonnen, etc. Voorts bezorgservice. Handig voor mensen die slecht ter been zijn of geen geschikt vervoer hebben.

Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website: Orthomanuele praktijk Oosterbosch

Heeft u klachten van de rug, nek, hoofd, armen, benen (pijn, stijfheid, bewegings-beperking) neem contact op met Orthomanuele praktijk Oosterbosch. Er worden ook mensen behandeld met andere klachten zoals onbegrepen buikklachten en borstpijn. In de praktijk blijken deze klachten te reageren op orthomanuele geneeskunde. De behandelend arts, Henk Oosterbosch, heeft zijn praktijk op de Hoogstraat 29 (0475 582088)

Clubkampioenschappen Dubbel en Mix

Maandag 4 t/m zondag 10 september 2017 worden tenniskampioenschappen dubbel en mix georganiseerd. Tennissen in een gezellige en ontspannen sfeer. Het kost je helemaal niets en als het een beetje meezit kun je nog clubkampioen worden ook! Deze week zal ook weer met een BBQ afgesloten worden!!

Je kunt dus in beide onderdelen inschrijven. Op 10 september dien je beschikbaar te zijn. Op die dag worden de finales en eventuele troostrondes gespeeld. Op zaterdag 9 september kun je 1 dagdeel als verhinderd opgeven. Lees verder

Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website: Toerkoop Reisburo Reuver

Toerkoop is al ca. 20 jaar sponsor van onze tennisvereniging. Eerst van HTC en nu van TV Napoleon. Als je een reis wilt boeken bel dan naar onze Horner dorpsgenoot Joop Laarakkers (077 4744700 of 06-53347137).  Gespecialiseerd in cruises! Hij brengt je graag alle benodigde reisfolders.

 

Oproep nieuwe bestuursleden

Onze tennisclub is dringend op zoek naar leden, die een bestuursfunctie willen vervullen. Een drietal bestuursleden heeft te kennen gegeven haar functie in november 2017 tijdens de ALV te zullen neerleggen. Hierdoor komen de volgende functies vacant:

  • Ledenadministratie
  • Secretaris
  • Voorzitter PR-commissie
  • Voorzitter Jeugdcommissie

Dus beste leden, het bestuur wil jullie verzoeken na te gaan of je wellicht nog wat tijd beschikbaar hebt om werkzaamheden voor onze club te kunnen vervullen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met onze voorzitter Wiel Vermeulen of met onze secretaris Illeke Nelis. Wij rekenen op jullie!