Foto’s poffertjestoernooi

In het weekend van 8 en 9 juli hebben TV Wimbledonck, L.T.V. Neer en TV Napoleon samen een poffertjestoernooi georganiseerd op het complex van Napoleon. Maar liefst 32 fanatieke jeugdspelers uit de categorieën rood, oranje, groen en geel deden mee. We hebben ontzettend mooie wedstrijden gezien, lekker poffertjes gegeten, genoten van het weer en nieuwe vriendschappen gesloten. Het was een geslaagd toernooi, tot volgend jaar! De foto’s geven een mooie impressie:

Bekijk hier nog meer foto’s:

 

Clubkampioenen jeugd 2017

Na een week en weekend met mooie en spannende wedstrijden zitten de jeugd clubkampioenschappen er weer op. Onze nieuwe clubkampioenen zijn:
Timo Stijnen in de categorie oranje
Liv Meeuwissen in de categorie groen

VAN HARTE GEFELICITEERD!
🎾🏆👍🏻

Clubkampioen oranje: Timo Stijnen
Nummer 2: Bas Reijnen
Nummer 3: Juul Steeghs

Clubkampioen groen: Liv Meeuwissen
Nummer 2: Oliver Mirek
Nummer 3: Jurian Li

Groen 1 kampioen!

Vandaag is het groene jeugdteam kampioen geworden! 🏆🎖️
Rick, Raf, Cilio, Oliver, Eline en Myrthe: VAN HARTE GEFELICITEERD!
Alle kampioenen van de voorjaarscompetitie en de winnaars van de clubkampioenschappen worden tijdens de BBQ op zondag 19 juni gehuldigd.

Jeugd play-in

Vanmiddag is er weer flink geoefend tijdens de maandelijkse jeugd play-in. Als afsluiter organiseerden de kids zelf nog het Koning-Keizer-Admiraal spel. Goed gespeeld allemaal! 🎾

Primeur: groene competitie

Een primeur binnen TV Napoleon! Vanochtend voor het eerst de groene competitie gespeeld en met succes: 4-2 voor team Groen 1.
Een mooie start van deze nieuwe competitievorm. Vanaf volgende week zullen in totaal 2 groene teams de eer van TV Napoleon in deze categorie verdedigen.

Worldtour kanjers

Een heerlijk zonnige Worldtour zondag met enthousiaste en fanatieke kids. Verschillende leuke partijtjes/rally’s met een mooie tweede plek voor de dames van Napoleon 1 (oranje 2).
Ook super resultaten voor de uitspelende oranje teams:
Napoleon 2 (oranje 2): de eerste plek in Roermond
Napoleon 1 (oranje 1): de tweede plek in Wessem
Goed gedaan kanjers!!

Welkom aan nieuwe jeugdleden!

Als je je als nieuw lid wilt opgeven, dan kan dat natuurlijk altijd! Voor nieuwe jeugdleden hebben we een mooie aanbieding. Klik hier voor meer informatie. Graag via het aanmeldformulier alle beschikbare dagen aangeven waarop je zou kunnen trainen.