Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website:

Briels Catering en Partyservice voor uw feest thuis of op uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan allerhande soorten buffetten, hapjes, barbecue etc. Daarnaast kunnen wij ook de complete verzorging van uw feest of receptie  voor onze rekening nemen. U kunt daarbij denken aan een feesttent, het meubilair, een tapinstallatie, porselein, glaswerk en bediening.

Ons aanbod is zeer uitgebreid en kan precies op uw wensen afgestemd worden.

Voor de mogelijkheden en prijzen verwijzen wij graag naar onze website www.brielsparty.nl

Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website:

Geelen Counterflow is als uitvinder van de tegenstroom koeler en droger wereldwijd marktleider met referenties in meer dan 100 landen. Sinds 1980 leveren wij een exclusief ontwerp, productie en service van tegenstroom drogers en koelers voor de diervoeding- en voedingsmiddelenindustrie.

Wij zijn van mening dat wat goed is voor mens en milieu uiteindelijk goed is voor winst. Voor meer informatie: www.geelencounterflow.com

Lees verder

Welkom op het 43e Molentoernooi

Beste tennisvrienden,

Graag heten we jullie van harte welkom op ons 43e Molentoernooi.

Met 250 inschrijvingen zullen we deze week ruim 350 partijen kunnen bekijken op de banen van TV Napoleon. De eerste partijen starten zondag 13 augustus om 9.00 uur. Door de week heen vanaf 13.00 uur en het finaleweekend de gehele dag.

Naast de baan is het echter ook goed vertoeven. Op ons grote terras, met een drankje en wellicht ook een hapje, kunnen veel banen gevolgd worden. De gehele week zijn er diverse luxe broodjes te verkrijgen, met tonijn of gezond en alles wat daar tussen zit. Maar ook het frietje met kroket/fricandel zullen niet ontbreken.

Dinsdags worden hier pizzapunten aan toegevoegd, op vrijdag strijkt Wok on Tour bij ons neer, en zaterdag/zondag steken we ook nog de bbq aan.

Zaterdag 19 augustus is er tenslotte een feestavond, die opgeluisterd zal worden door DJ Rico-Si. Tevens zal onze tombola plaatsvinden. Hierbij zijn geweldige en heerlijke prijzen te winnen, met als hoofdprijs een FIETS. Kaartjes kunnen de gehele week gekocht worden bij de wedstrijdleiding.

Aan de kinderen is ook gedacht. Scouting Horn heeft een heus piratenschip voor ons gebouwd en in het weekend is er een springkussen waar ze zich op uit kunnen leven.

Kortom: tennisspeler of niet, iedereen is van harte welkom.

Met sportieve groet,

Molentoernooicommissie TV Napoleon.

Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website:

Wat zeventig jaar geleden begon als een limonadefabriekje in het Midden-Limburgse dorpje Linne, is inmiddels uitgegroeid tot een grote onafhankelijke drankenhandel. Met dezelfde gedrevenheid en passie waarmee Harrie Hansen zijn limonade huis aan huis verkocht in zijn kleine vrachtwagen, rijden er vandaag de dag 25 vrachtwagens van Hansen Dranken door heel Nederland om alle klanten van drank te voorzien. Dankzij een assortiment bestaande uit meer dan 6000 verschillende artikelen weten ook steeds meer klanten de weg naar Linne te vinden. Lees verder

Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website: Ruud en Sylvia Vermeulen

De enige supermarkt in Horn die alles in huis heeft en levert. Tevens HOFLEVERANCIER (vanaf 2000). Dé supermarkt met enthousiast personeel. De Supermarkt omvat tevens Drogisterij, PostNL, Geldzaken, Fotoservice, Stomerij, Schoenreparaties, cadeaubonnen, etc. Voorts bezorgservice. Handig voor mensen die slecht ter been zijn of geen geschikt vervoer hebben.

Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website: Orthomanuele praktijk Oosterbosch

Heeft u klachten van de rug, nek, hoofd, armen, benen (pijn, stijfheid, bewegings-beperking) neem contact op met Orthomanuele praktijk Oosterbosch. Er worden ook mensen behandeld met andere klachten zoals onbegrepen buikklachten en borstpijn. In de praktijk blijken deze klachten te reageren op orthomanuele geneeskunde. De behandelend arts, Henk Oosterbosch, heeft zijn praktijk op de Hoogstraat 29 (0475 582088)

Clubkampioenschappen Dubbel en Mix

Maandag 4 t/m zondag 10 september 2017 worden tenniskampioenschappen dubbel en mix georganiseerd. Tennissen in een gezellige en ontspannen sfeer. Het kost je helemaal niets en als het een beetje meezit kun je nog clubkampioen worden ook! Deze week zal ook weer met een BBQ afgesloten worden!!

Je kunt dus in beide onderdelen inschrijven. Op 10 september dien je beschikbaar te zijn. Op die dag worden de finales en eventuele troostrondes gespeeld. Op zaterdag 9 september kun je 1 dagdeel als verhinderd opgeven. Lees verder