ouder kind toernooi

Zaterdag 16 september hebben we genoten van mooi weer en jeugdtennis. In totaal 15 kids hebben samen met hun papa, mama, oom, tante, opa of oma meegedaan aan het ouder kind toernooi.

Er zaten ontzettend mooie poulewedstrijden bij! Deze hebben we onder het genot van een hapje en drankje mogen bekijken. We willen alle deelnemers bedanken en de winnaars feliciteren!

categorie oranje:
1) Sophie Rooswinkel met vader Richard Rooswinkel
2) Noud Wullms met vader Johan Wullms
3) Pelle Windhorst met vader Job Windhorst

categorie groen:
1) Dean Romeijnders met vader Ron Romeijnders
2) Chenna Groeneveld met vader Martijn Groeneveld
3) Cilio Bemmelmans met vader Martijn Bemmelmans

 

Foto’s poffertjestoernooi

In het weekend van 8 en 9 juli hebben TV Wimbledonck, L.T.V. Neer en TV Napoleon samen een poffertjestoernooi georganiseerd op het complex van Napoleon. Maar liefst 32 fanatieke jeugdspelers uit de categorieën rood, oranje, groen en geel deden mee. We hebben ontzettend mooie wedstrijden gezien, lekker poffertjes gegeten, genoten van het weer en nieuwe vriendschappen gesloten. Het was een geslaagd toernooi, tot volgend jaar! De foto’s geven een mooie impressie:

Bekijk hier nog meer foto’s:

 

Clubkampioenen jeugd 2017

Na een week en weekend met mooie en spannende wedstrijden zitten de jeugd clubkampioenschappen er weer op. Onze nieuwe clubkampioenen zijn:
Timo Stijnen in de categorie oranje
Liv Meeuwissen in de categorie groen

VAN HARTE GEFELICITEERD!
🎾🏆👍🏻

Clubkampioen oranje: Timo Stijnen
Nummer 2: Bas Reijnen
Nummer 3: Juul Steeghs

Clubkampioen groen: Liv Meeuwissen
Nummer 2: Oliver Mirek
Nummer 3: Jurian Li

Groen 1 kampioen!

Vandaag is het groene jeugdteam kampioen geworden! 🏆🎖️
Rick, Raf, Cilio, Oliver, Eline en Myrthe: VAN HARTE GEFELICITEERD!
Alle kampioenen van de voorjaarscompetitie en de winnaars van de clubkampioenschappen worden tijdens de BBQ op zondag 19 juni gehuldigd.

Jeugd play-in

Vanmiddag is er weer flink geoefend tijdens de maandelijkse jeugd play-in. Als afsluiter organiseerden de kids zelf nog het Koning-Keizer-Admiraal spel. Goed gespeeld allemaal! 🎾

Primeur: groene competitie

Een primeur binnen TV Napoleon! Vanochtend voor het eerst de groene competitie gespeeld en met succes: 4-2 voor team Groen 1.
Een mooie start van deze nieuwe competitievorm. Vanaf volgende week zullen in totaal 2 groene teams de eer van TV Napoleon in deze categorie verdedigen.