Clubkampioenschappen Dubbel en Mix

Maandag 4 t/m zondag 10 september 2017 worden tenniskampioenschappen dubbel en mix georganiseerd. Tennissen in een gezellige en ontspannen sfeer. Het kost je helemaal niets en als het een beetje meezit kun je nog clubkampioen worden ook! Deze week zal ook weer met een BBQ afgesloten worden!!

Je kunt dus in beide onderdelen inschrijven. Op 10 september dien je beschikbaar te zijn. Op die dag worden de finales en eventuele troostrondes gespeeld. Op zaterdag 9 september kun je 1 dagdeel als verhinderd opgeven.

Er kan ingeschreven worden voor de A-, B- of 50+ categorie. De organisatie kan hier bij het indelen van de groepen echter van afwijken. Jeugdleden van 15 jaar en ouder mogen inschrijven maar worden altijd in de hoogste (A) categorie ingedeeld. Er zal gespeeld worden in poules, zoveel mogelijk ingedeeld naar speelsterkte.

Door deze indeling in het dus ook voor beginnende leden mogelijk in te schrijven voor deze kampioenschappen.

Inschrijven kan tot en met 27 augustus via Toernooi.nl:

Clubkampioenschappen Dubbel/mix