Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website:

Geelen Counterflow is als uitvinder van de tegenstroom koeler en droger wereldwijd marktleider met referenties in meer dan 100 landen. Sinds 1980 leveren wij een exclusief ontwerp, productie en service van tegenstroom drogers en koelers voor de diervoeding- en voedingsmiddelenindustrie.

Wij zijn van mening dat wat goed is voor mens en milieu uiteindelijk goed is voor winst. Voor meer informatie: www.geelencounterflow.com

Bij Geelen Counterflow geloven we in de ‘lean’-filosofie. Hoe kunnen we maximale waarde voor onze klant realiseren, met zo min mogelijk verspilling? Met die vraag zijn we elke dag bezig. Je wordt beter door je te concentreren op iets waar je goed in bent. Daarom zijn en blijven wij specialisten in koelen en drogen.

Goed koelen en drogen is namelijk een hele kunst. Je werkt met organisch materiaal dat mensen en dieren zullen eten. Je gebruikt het element lucht en de natuurwetten van thermodynamica en zwaartekracht om vocht en temperatuur te optimaliseren. Het is een dynamisch proces met veel variabelen die je niet allemaal kunt beheersen. Een proces vol leven dat je echt in je vingers moet krijgen. Daar blijven we aan werken. Iedere dag. Dat lukt alleen als we de lat steeds weer een tandje hoger leggen en ervoor openstaan om steeds weer te leren.