Welkom op het 43e Molentoernooi

Beste tennisvrienden,

Graag heten we jullie van harte welkom op ons 43e Molentoernooi.

Met 250 inschrijvingen zullen we deze week ruim 350 partijen kunnen bekijken op de banen van TV Napoleon. De eerste partijen starten zondag 13 augustus om 9.00 uur. Door de week heen vanaf 13.00 uur en het finaleweekend de gehele dag.

Naast de baan is het echter ook goed vertoeven. Op ons grote terras, met een drankje en wellicht ook een hapje, kunnen veel banen gevolgd worden. De gehele week zijn er diverse luxe broodjes te verkrijgen, met tonijn of gezond en alles wat daar tussen zit. Maar ook het frietje met kroket/fricandel zullen niet ontbreken.

Dinsdags worden hier pizzapunten aan toegevoegd, op vrijdag strijkt Wok on Tour bij ons neer, en zaterdag/zondag steken we ook nog de bbq aan.

Zaterdag 19 augustus is er tenslotte een feestavond, die opgeluisterd zal worden door DJ Rico-Si. Tevens zal onze tombola plaatsvinden. Hierbij zijn geweldige en heerlijke prijzen te winnen, met als hoofdprijs een FIETS. Kaartjes kunnen de gehele week gekocht worden bij de wedstrijdleiding.

Aan de kinderen is ook gedacht. Scouting Horn heeft een heus piratenschip voor ons gebouwd en in het weekend is er een springkussen waar ze zich op uit kunnen leven.

Kortom: tennisspeler of niet, iedereen is van harte welkom.

Met sportieve groet,

Molentoernooicommissie TV Napoleon.