Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website:

Floor Systems: Romar-Voss produceert het meest complete programma aan producten voor het leggen van kunststof vloeren en het oplossen van problemen bij onderhoud en reparaties van vloeren en wanden. Wij leveren rolcoatings en gietvloeren in vele kleuren.

Composites: Romar-Voss is sinds 1965 actief in de thermo-hardende composieten industrie. Wij zijn distributeur van gerenommeerde merken en fabrikant van hoogwaardige, vaak custom-made, composiet grondstoffen. Het leverprogramma bevat o.a. polyesterharsen, epoxyharsen en polyurethanen.

Het bedrijf is gevestigd op onderstaand adres: ROMAR-VOSS B.V. Bevelantstraat 5, 6088 PB Roggel, Nederland E-mail:info@romar-voss.nl; Telefoon:Tel. 0031-(0)475-491019