Interne 16+ mixed competitie

Hallo allemaal,

Bijgaand het Pouleschema, het Baanschema en de Rating waarin de uitslagen van de derde speeldag van de interne competitie (2017-03) zijn verwerkt.

Een aantal wedstrijden moet echter nog ingehaald worden. Zodra die gespeeld zijn graag de standen ervan nog doorgeven, dan worden die uitslagen meegenomen bij de bepaling van de definitieve einduitslag van speelronde 2017-03.

Na de vakantie gaan we verder met speelronde 2017-04 en 2017-05. De speeldagen zijn respectievelijk 14, 21 en 28 september en 5 oktober alsmede 2, 16, 23 en 30 november (9 november geen speeldag i.v.m. het Oojetoernooi). We gaan er bij deze speelronden weer van uit dat een ieder die de afgelopen ronde heeft meegedaan ook weer de komende ronden meedoet. Mocht dat niet zo zijn of mocht de samenstelling van teams wijzigen, laat dat dan even weten.

Iedereen weer veel succes!

Voor de nieuwe deelnemers nog even hoe het ook alweer werkt:

  1. De derde ronde van de competitie wordt gespeeld op de volgende donderdagen: 22 en 29 juni en 6 en 13 juli 2017.
  2. De poules zijn door de wedstrijdleiding zoveel als mogelijk vastgesteld op basis van de uitslagen van de eerste ronde alsmede op basis van de speelsterkte van de nieuwe teams.
  3. De wedstrijden duren 5 kwartier. De punten worden doorgeteld. Het einde van de speeltijd wordt met een belsignaal aangegeven. Bij het belsignaal wordt de        wedstrijd beëindigd; de rally of andere punten worden niet uitgespeeld.
  4. Na iedere wedstrijddag worden de uitslagen bijgewerkt en ook wordt er een rating opgemaakt. Deze worden iedere week via  de site van TV Napoleon gepubliceerd.
  5. Bij verhindering maak je zelf een afspraak met je partner en je tegenstanders om een inhaaldatum af te spreken. Inhalen kan (bij voorkeur zelfs!) ook op een vrije baan op één van de andere speeldagen (wel van tevoren afstemmen met de organisatie of er vrije banen zijn). Voor de meeste deelnemers is het het leukste om zoveel als mogelijk de wedstrijden op de geplande dag en tijd of in ieder geval op een donderdag te spelen. En ook de kantinebezetting is daarop afgestemd. Laat even weten als er partijen uitvallen of verplaatst worden, dan kunnen die lege plekken in het schema worden opgenomen en kunnen anderen weer op die tijden een wedstrijd afspreken.
  6. Niet onderling vastgestelde wedstrijden worden zo mogelijk door de organisatie vastgesteld op de laatste donderdag van een speelronde.
  7. Nadat de poule is uitgespeeld wordt gekeken welke teams promoveren en degraderen. In de hoogste twee poules en de laagste twee poules promoveren/degraderen niet één maar twee teams.
  8. Na de tweede ronde volgen nog drie speelronden. Hiervoor kun je je later opgeven.
  9. Het is altijd mogelijk om tussentijds, na beëindiging van een speelronde, in te schrijven voor de volgende ronde.

Marieke, Eric, Mart en Chris