Molentoernooi 2024

Het toernooi staat online en open!
Via de socials zullen we jullie op de hoogte houden. Dit jaar een Molentoernooi met een thema, met een gezellige terrasavond en nog veel meer. Zie HIER voor meer informatie, en hou de socials in de gaten

Ledenwerving/kennis van de club

Voor de meesten staat het tennisseizoen op het punt te beginnen! Ook bij Napoleon gooien we de deuren weer open en we hopen jullie in groten getale weer op de baan te zien. En misschien heb je wel een kennis, buur of familieleden die je een keertje wil meenemen om een balletje te slaan. Dat kan nu, want…

We introduceren dit voorjaar voor leden de mogelijkheid om in april, mei en juni iemand te introduceren die met jou een balletje gaat slaan op onze vereniging. En we hopen dat jij hem of haar dan zo enthousiast maakt dat we er vanaf juli weer een nieuw en enthousiast lid bij hebben!  

Hoe gaat dit in zijn werk:       

  • De regeling geldt in de periode april-juni van dit jaar 
  • De kennis wordt door een lid geïntroduceerd en kan met het lid tennissen
  • De kennis betaalt in deze maanden geen contributie of introductie-kosten 
  • De kennis kan niet zelf banen afhangen of meedoen aan interne activiteiten, maar …. 
  • Hij of zij is van harte welkom op de afsluitende clinic die we op zaterdag 15 juni organiseren onder begeleiding van Personal Tennis. 
  • Na de afsluitende clinic in juni maken we de balans op en hopen we weer een aantal nieuwe leden te kunnen verwelkomen.

Dus ken jij iemand waarvan je het idee hebt dat hij of zij misschien net dat zetje van jou kan gebruiken om bij TV Napoleon lid te worden, aarzel dan niet en neem hem of haar mee naar de baan.

Bij het reserveren van de baan, kun je de gegevens van je introducee invullen. Laat het ons ook even weten via een berichtje op info@tvnapoleon.nl, zodat we hem of haar ook kunnen benaderen voor de clinic op 15 juni.