Bestuursfuncties – vacatures

Beste leden van TV Napoleon,
 
Tennisvereniging TV Napoleon is een heel levendige en gezonde vereniging.  Zoals in de Algemene Leden Vergadering in november aangekaart zijn onze commissies en financiën zeer goed op orde. Wij mogen met zijn allen zeer trots zijn op hoe wij er als vereniging voor staan. Bestuurlijk heeft onze vereniging echter een grote uitdaging en mogelijk resulterend in een groot probleem.
Onze vereniging heeft sinds het aftreden van Wiel in november tijdens de Algemene Leden Vergadering geen voorzitter meer. Tevens zal Wim bij de volgende Algemene Leden Vergadering als secretaris aftreden. Deze twee vitale posities zullen ingevuld moeten worden dit jaar! Die van voorzitter liefst op de kortst mogelijke termijn.
De belangrijkste taken voor deze twee posities binnen onze vereniging: Lees verder     

Vacature sponsorcommissie

Het bestuur van TV Napoleon wil graag haar huidige sponsorcommissie versterken en nodigt de leden uit om deel uit te maken van de sponsorcommissie. 
De sponsorinkomsten vormen een belangrijk deel uit van de begroting / financiële positie van de tennisvereniging. In afgelopen jaren zorgde de sponsorcommissie voor inkomsten van ca. 10.000 euro op jaarbasis 
Er is behoefte aan een tweetal leden. Belangrijkste taken van de commissie zijn:      Lees verder

Uitnodiging 3e Lente-Ooje toernooi

Dinsdag 17 maart t/m zondag 22 maart 2020

Alweer voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Tennisvereniging Napoleon het Lente-Ooje toernooi. Een toernooi voor iedereen die van tennis houdt en dat door velen gezien wordt als start van het tennisseizoen; redenen genoeg om mee te spelen met dit gezellige toernooi!.

Deelname is mogelijk voor iedere tennisser uit de wijde omgeving van Haelen. De leeftijd dient minimaal 16 jaar te zijn. Maximale speelsterkte 5 (5 t/m 9). Uw aanmelding is individueel. Ook dit jaar stelt het lot de koppels samen. Lees verder

Inschrijven zomertrainingen

Dit jaar gaan we in zee met Personal Tennis voor wat betreft het verzorgen van een trainingsaanbod. Een nieuw concept met nieuwe trainingsmogelijkheden. Voor meer informatie over Personal Tennis: www.personaltennis.nl. Voor TV Napoleon zal Sem Biermans de trainingen verzorgen.

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de zomertrainingen.

Meld je voor 19 februari aan!! De trainingen zullen reeds begin maart aanvangen. 

Informatie en inschrijven kan hier.

We wensen Sem Biermans, maar natuurlijk ook onze leden veel plezier en progressie toe.

Voorjaarscompetitie 2020

De technische commissie (TC) van TV Napoleon  moet tussen 2 en 14 januari 2020 de opgaven voor de voorjaarscompetitie opsturen naar de KNLTB. Om dit zo goed mogelijk te doen moeten we voor 5 januari de opgaven binnen hebben om de teams samen te kunnen stellen. Leden kunnen als team opgeven. Individueel is ook mogelijk maar we kunnen niet garanderen dat we een team kunnen samenstellen. Leeftijd, speelsterkte en ploegsamenstelling moet dan bij de samenstelling van het team kloppen. Merk op dat de technische commissie de uiteindelijke teamsamenstelling bepaalt maar daarbij wel zoveel als mogelijk rekening houdt met de wensen van de leden.  Meer informatie

Wiel Vermeulen benoemd tot Erelid

De algemene ledenvergadering heeft op 28 november 2019 besloten om dhr. Wiel Vermeulen  te benoemen tot Erelid van TV Napoleon.

De benoeming is onder andere gebaseerd op zijn grote inzet om de fusie tussen HTC en TVA tot een succes te maken, een prachtig tennispark gerealiseerd te krijgen voor TV Napoleon en zijn grote betrokkenheid en doortastende inzet als voorzitter van TV Napoleon, de accommodatiecommissie en de sponsorcommissie.

Uitnodiging ALV

Beste leden en ouders/verzorgers van de jeugdleden,

Het bestuur van Tennisvereniging TV Napoleon nodigt u hierbij uit tot het bijwonen van de 7e Algemene Jaarvergadering, welke zal worden gehouden op donderdag  28 november 2019 om 20.00 uur in het Paviljoen van TV Napoleon. Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn deze vergadering bij te wonen, gelieve u af te melden per e-mail : secretaris@tvnapoleon.nl.

AGENDA Lees verder

Interne 16+ Mixed–competitie – opgave speelronde 2019-06

Hallo allemaal,

Donderdag 24 oktober 2019 is de laatste speeldag van speelronde 5 van de interne competitie. De week erna, 31 oktober, gaan we verder met speelronde 6, de laatste ronde dit jaar van deze competitie. Zin om mee te doen en in te stromen in deze laatste ronde?

Wij nodigen iedereen vanaf 16 jaar –en dan bedoelen we ook echt iedereen- uit om deel te nemen aan deze interne 16+ mixed – competitie. Leuk als jullie meespelen!

Op 31 oktober starten we met speelronde 2019-06 en wel op de volgende donderdagen: 31 oktober en 7, 14 en 21 november. Hierna spelen we dit jaar geen ronde mee maar gaan we volgend jaar pas weer verder met ronde 2020-01.

 Hoe ging het ook al weer? Lees verder

Uitslag Rabo ClubSupport

De uitslag van de Rabo ClubSupport Actie is bekend. We willen iedereen bedanken die op TV Napoleon gestemd heeft.
De bedragen die de 23 clubs in Haelen ontvangen kun je zien op de video via deze link. Bekijk de video én gun Haelen een extraatje!