Nieuwe maatregelen i.v.m. corona

Beste leden van TV Napoleon,

De gemoederen rondom het Coronavirus houden het land én de wereld stevig in de greep. De overheid en de diverse sportbonden hebben nieuwe maatregelen afgekondigd. Aan die maatregelen willen wij voldoen.

Het gehele tennispark, inclusief de kantine dus, is met onmiddellijke ingang geheel gesloten. Er kan dus niet worden getennist. Dus ook geen vrij tennis! Wij vragen dan ook ieder dringend om niet te gaan tennissen, zelfs al heb je een sleutel.

Alle competitiewedstrijden, toernooien (dus ook Oojetoernooi), jeugd play ins en jeugd-seizoen opening zijn tot 6 april 2020 gecancelled. Ook de trainingen worden tot die datum afgelast.

We volgen hiermee de maatregelen van de overheid (inclusief RIVM) en het advies van de KNLTB en  NOC*NSF op. De genomen maatregelen gelden dus nu tot 6 april a.s. (tenzij de maatregelen worden verlengd of gewijzigd). Uiteraard vinden wij het heel vervelend, maar we realiseren ons terdege dat we gezamenlijk onze maatregelen moeten treffen om deze pandemie aan banden te leggen. Kijk ook zelf regelmatig op onze website en op de website van de KNLTB. En uiteraard de website van RIVM en de overheid.

Wij hopen op je begrip en medewerking en vragen je onze berichtgeving te volgen, zodat je op de hoogte bent van eventuele nieuwe berichtgevingen in de komende periode.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van de Tennisvereniging Napoleon

 Wim Engels (secretaris)

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Beste leden van TV Napoleon,

De gemoederen rondom het Coronavirus houden het land én de wereld stevig in de greep. De overheid en de diverse sportbonden nemen maatregelen. Aan die maatregelen willen wij volgen.

Vandaar dat wij jou ook op de hoogte willen brengen van de maatregelen die we per direct hebben getroffen. Alle competitiewedstrijden, toernooien (dus ook Oojetoernooi), jeugd play ins en jeugd-seizoen opening zijn t/m 31 maart a.s. gecancelled.

Het tennispark blijft vooralsnog normaal toegankelijk. Tot 31 maart zal ook de kantine zijn gesloten.

Tennis is geen contactsport. Trainingen kunnen vooralsnog doorgaan conform de oproep van de KNLTB: “Trainingen kunnen gewoon doorgaan, we adviseren maximaal 4 spelers per baan toe te laten. Dus 8 spelers op 2 banen met 1 trainer kan ook”, uiteraard zolang ook onze trainers dit verantwoord vinden. 

Er is geen tennisverbod, maar het is ieders verantwoordelijkheid om wel of niet te tennissen. Onderling tennis spelen kan gewoon doorgaan. Dat geldt voor wedstrijden in het kader van maandagochtend en donderdagochtendtennis. De interne competitie gaat echter niet door. Wel is dit onder de volgende condities: Lees verder

Verkoop tenniskledij TV Napoleon tegen gereduceerde prijs

Beste tennissers van TV Napoleon

Enkele jaren geleden zijn door TV Napoleon tenniskleren aangeschaft om te verkopen aan de leden. Er is weinig gebruik van gemaakt, waardoor veel kledij is overgebleven en opnieuw aangeboden wordt. Het bestuur heeft derhalve besloten om het restant te verkopen tegen gereduceerde prijzen

TV Napoleon wil dat graag doen op enkele avonden in de week van het Lente-Ooje toernooi en wel op dinsdag 17, woensdag 18  en donderdag 19 maart vanaf 19.00 uur.

Naast de toernooitennissers worden natuurlijk alle leden van TV Napoleon harte uitgenodigd om tenniskleren te kopen en de wedstrijden te bekijken.

 

 

Interne 16+ Mixed – competitie 2020

Tennisvrienden van Napoleon,

Het wordt voorjaar, we gaan weer beginnen!

Voor de 14de keer op rij wordt de interne competitie gespeeld. Zin om (weer) mee te doen of juist zin om voor de eerste keer mee te spelen?

Wij nodigen iedereen vanaf 16 jaar –óók beginnende leden en leden die ook vroeger gespeeld hebben- uit om deel te nemen aan deze interne 16+ mixed – competitie. Leuk als weer veel leden meespelen. En net als afgelopen jaar spelen we ook dit jaar weer 6 speelronden.

De eerste drie ronden van de competitie worden gespeeld op de volgende donderdagen: 5, 12, 26 maart, 2 april (eerste ronde; 19 maart geen speeldag i.v.m. het Lente-Oojetoernooi), 7, 14, 28 mei, 4 juni (tweede ronde; 21 mei geen speeldag i.v.m. Hemelvaartsdag) en 11, 18, 25 juni, 2 juli (derde ronde). Lees verder

Bestuursfuncties – vacatures

Beste leden van TV Napoleon,
 
Tennisvereniging TV Napoleon is een heel levendige en gezonde vereniging.  Zoals in de Algemene Leden Vergadering in november aangekaart zijn onze commissies en financiën zeer goed op orde. Wij mogen met zijn allen zeer trots zijn op hoe wij er als vereniging voor staan. Bestuurlijk heeft onze vereniging echter een grote uitdaging en mogelijk resulterend in een groot probleem.
Onze vereniging heeft sinds het aftreden van Wiel in november tijdens de Algemene Leden Vergadering geen voorzitter meer. Tevens zal Wim bij de volgende Algemene Leden Vergadering als secretaris aftreden. Deze twee vitale posities zullen ingevuld moeten worden dit jaar! Die van voorzitter liefst op de kortst mogelijke termijn.
De belangrijkste taken voor deze twee posities binnen onze vereniging: Lees verder     

Vacature sponsorcommissie

Het bestuur van TV Napoleon wil graag haar huidige sponsorcommissie versterken en nodigt de leden uit om deel uit te maken van de sponsorcommissie. 
De sponsorinkomsten vormen een belangrijk deel uit van de begroting / financiële positie van de tennisvereniging. In afgelopen jaren zorgde de sponsorcommissie voor inkomsten van ca. 10.000 euro op jaarbasis 
Er is behoefte aan een tweetal leden. Belangrijkste taken van de commissie zijn:      Lees verder

Uitnodiging 3e Lente-Ooje toernooi

Dinsdag 17 maart t/m zondag 22 maart 2020

Alweer voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Tennisvereniging Napoleon het Lente-Ooje toernooi. Een toernooi voor iedereen die van tennis houdt en dat door velen gezien wordt als start van het tennisseizoen; redenen genoeg om mee te spelen met dit gezellige toernooi!.

Deelname is mogelijk voor iedere tennisser uit de wijde omgeving van Haelen. De leeftijd dient minimaal 16 jaar te zijn. Maximale speelsterkte 5 (5 t/m 9). Uw aanmelding is individueel. Ook dit jaar stelt het lot de koppels samen. Lees verder

Inschrijven zomertrainingen

Dit jaar gaan we in zee met Personal Tennis voor wat betreft het verzorgen van een trainingsaanbod. Een nieuw concept met nieuwe trainingsmogelijkheden. Voor meer informatie over Personal Tennis: www.personaltennis.nl. Voor TV Napoleon zal Sem Biermans de trainingen verzorgen.

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de zomertrainingen.

Meld je voor 19 februari aan!! De trainingen zullen reeds begin maart aanvangen. 

Informatie en inschrijven kan hier.

We wensen Sem Biermans, maar natuurlijk ook onze leden veel plezier en progressie toe.

Voorjaarscompetitie 2020

De technische commissie (TC) van TV Napoleon  moet tussen 2 en 14 januari 2020 de opgaven voor de voorjaarscompetitie opsturen naar de KNLTB. Om dit zo goed mogelijk te doen moeten we voor 5 januari de opgaven binnen hebben om de teams samen te kunnen stellen. Leden kunnen als team opgeven. Individueel is ook mogelijk maar we kunnen niet garanderen dat we een team kunnen samenstellen. Leeftijd, speelsterkte en ploegsamenstelling moet dan bij de samenstelling van het team kloppen. Merk op dat de technische commissie de uiteindelijke teamsamenstelling bepaalt maar daarbij wel zoveel als mogelijk rekening houdt met de wensen van de leden.  Meer informatie