Najaarstrainingen

Beste tenniss(t)er van TV Napoleon,

Wij willen jullie graag informeren over de nieuwe lesronde (september 2021) voor senioren bij TV Napoleon:

  • Via de volgende link is het mogelijk om je in te schrijven voor de tennislessen: http://personaltennis.nl/senioren-tv-napoleon/
  • Alle info qua lesdagen, kosten, voorwaarden etc. zijn te vinden via deze link.
  • 22-juli-2021 sluit de inschrijving. Voorgaande periodes hebben we tussentijds de inschrijving moeten sluiten vanwege de grote vraag, wees er snel bij wanneer u graag lessen wilt volgen dit najaar.
  • Na 22-juli-2021 gaan wij ons buigen over de indeling en sturen wij een voorstel naar iedere groep.
  • Wij proberen zoveel mogelijk met ieders wensen rekening te houden, maar dit lukt helaas niet altijd. Mocht u de conceptindeling/tijd/groep o.i.d. niet bevallen? U kunt zonder verplichtingen afzien van de tennislessen door een e-mail te sturen naar info@personaltennis.nl
  • Mocht het dit najaar niet lukken om in een groep te starten, dan kunt u altijd privé lessen boeken of wachten op de nieuwe lesronde begin 2022.

Tot op de tennisbaan!

Bij vragen of opmerkingen horen wij het graag.

Sportieve groet,

Team Personal Tennis

Interne 16+ Mixed – competitie 2021

Beste tennisvrienden,

De mails over de start van het Midweektennis op woensdag en het Maandag- en Donderdagochtend tennis hebben we inmiddels allemaal al gehad, en daar komt nu deze mail over de start van de interne competitie bij. En uiteraard mèt de uitnodiging om weer mee te spelen!

Door de situatie rondom Corona is er niet eerder dit jaar gespeeld en begint deze maand daarom de eerste speelronde, 2021-01. Iedereen, ook oud-deelnemers, wordt gevraagd zich opnieuw aan te melden voor de interne competitie.

Op 17 juni 2021 begint de interne weer. Gespeeld wordt – belangrijk!- met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB.

De speeldagen zijn de donderdagen 17 en 24 juni en 1 en 8 juli (speelronde 2021-01). De speelronden ná de vakantie worden nog vastgesteld en hiervoor kun je je ook later aanmelden.

Lees verder

Recreatietennis Maandag en Donderdagmorgen

Hallo beste Tennisleden van TV Napoleon,

EINDELIJK MOGEN WE WEER TENNISSEN ALS VANOUDS

Vanaf 14 juni is er voor de recreanten, die maandagmorgen en/of donderdagmorgen om 09:30uur vrij zijn van andere bezigheden, de mogelijkheid een gezellig 1 ½ – 2uur uur te tennissen. Meestal is er ergens in oktober/november op een willekeurige maandagmorgen spek met eieren. Ook dit is een gezellig samenzijn, en al jaren goed bezet.

De teams worden iedere keer anders ingedeeld. Zodat men zoveel mogelijk met en tegen andere leden tennist. Er wordt geen rekening gehouden met het speelniveau en ook niet tussen dames en heren. De uitslag is niet meer belangrijk voor verder verloop, en wordt niet geregistreerd. Er zijn bij de recreanten ma-do geen echte winnaars en ook geen echte verliezers.

Indien men zich opgeeft voor een datum uit het schema hieronder, en ingepland wordt , (wisselend kan men als reserve worden ingepland) Het kan zijn dat men onverwachts verhinderd is, dan dient men wel zelf te zorgen voor een vervanger, of indien dit niet lukt de andere drie leden op tijd laten weten dat het tennissen niet doorgaat voor die bepaalde datum. Dit geldt ook indien het slecht weer is en tennissen niet mogelijk is.

Lees verder

Midweektennis

Met ingang van 9 juni 2021 starten wij weer met Midweektennis (voorheen Double Trouble) op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. In de week waarin het Molentoernooi wordt gehouden vervalt deze activiteit. Bij voldoende belangstelling gaan we door tot eind oktober.

Er worden die avond 3 banen gereserveerd. Er worden op elke baan 3 partijen gespeeld van een half uur. Je partner wordt geloot uit de deelnemers door middel van “rackets trekken”. Na een half uur tennissen gaat de bel en krijg je in beginsel een andere partner.

Alle leden zijn welkom en het is een mooie kans voor iedereen om ook andere leden van de vereniging te leren kennen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De leiding van deze tennisavonden is beurtelings in handen van Christien Dings, Dina Oosse of Wim Engels.

Zaterdag ALV en start activiteiten

Beste leden,  

Zaterdagmiddag is de Algemene Leden Vergadering, wij rekenen op een grote opkomst! Geef je dus snel op, indien je dit nog niet hebt gedaan, via een mailtje naar secretaris@tvnapoleon.nl

Tevens vragen wij jullie aandacht voor het volgende openingsplan naar aanleiding van verruiming in de coronamaatregels.

Double Trouble op de woensdagavond om 19.30 gaan we weer starten vanaf 9 juni.

Daarnaast, onder voorbehoud dat het kabinet stap 3 van hun stappenplan in werking gaat zetten volgens plan, gaan ook de volgende twee activiteiten weer beginnen:

  • Maandag & donderdagochtend tennis. Dit mag weer starten vanaf maandag 14 juni.   
  • De interne mix op donderdagavond mag weer starten vanaf donderdag 17 juni.

De reguliere commissies zullen deze twee activiteiten weer oppakken en verzorgen, waarvoor dank!

Komt allen gezellig een balletje slaan op onder andere een van deze activiteiten op onze bruisende vereniging.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Tennisvereniging Napoleon 

Verruiming aanvangstijden

Beste leden,

Een kort bericht: Nu de avondklok met ingang van woensdag 31 maart een uur later ingaat (22.00 in plaats van 21.00), kunnen wij ook de mogelijkheden om ’s avonds een baan te reserveren weer verruimen. Dit betekent dat vanaf woensdag de aanvangstijden voor een dubbel-partij uiterlijk 20.30 en voor een singel-partij uiterlijk 20.45 is. In beide gevallen komt dan de gereserveerde eindtijd uit op 21.30 uur.

Veel tennisplezier!

Namens het bestuur,

René, Ron, Rafke, Vincent

nieuwe leden aanbieding

Wil je bij ons komen tennissen dan hebben we een mooie nieuwe leden aanbieding!

Twijfel je als ouder al een tijdje om ook te gaan tennissen dan is dit hét moment. Tot 1 april ontvang je een ouderkorting op het seniorenabonnement als zoon of dochter jeugdlid is of wordt.

Nieuwsbrief 15 maart 2021

Beste leden,

Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Deze keer met zowel Corona-gerelateerde onderwerpen als andere onderwerpen

Verruiming mogelijkheden dubbelspel vanaf 16 maart (dubbelspel alle leeftijden toegestaan)

In de persconferentie van afgelopen week is voor het tennis weer toegestaan om vanaf dinsdag 16 maart te dubbelen. We zullen dit vanaf dinsdag ook weer aanpassen op het afhangbord. Voor wat betreft het dubbelen betekent dat dat de banen voor een uur kunnen worden gereserveerd. De reserveringsperiode voor een singel stellen we vanaf 16 maart op 45 minuten (dit was voorheen 30 minuten).

Voor wat betreft de trainingen zullen we wat de baanbezetting betreft vanaf 16 maart ook terug gaan naar 2 trainingsbanen, zodat er weer meer mogelijkheden zijn om vrij te kunnen afhangen.

Helaas blijven alle andere beperkingen nu nog van kracht. We zullen het dus nog even moeten stellen zonder openstelling van de kleedkamers/kantine of (bij de senioren) vormen van interne competities.

ALV 2020 (wordt gehouden op zaterdag 24 april 2021)

Vanwege de Corona-perikelen hebben we als vereniging gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de ALV 2020 met maximaal 6 maanden uit te stellen. Deze termijn eindigt op 1 mei 2021.

We hebben besloten om deze vergadering op zaterdag 24 april 2021 te houden. Reserveer deze datum al vast in jullie agenda’s. We zullen jullie de vergaderstukken tijdig toesturen.

Vrijwilligers gevraagd voor begeleiding jeugd play-in op donderdagen

Alternatief voor bardienst: begeleiding jeugd play-in  

Heb je affiniteit met kinderen en lijkt het je leuk om het tennisplezier van onze jeugd te vergroten? Dan is er vanaf nu de mogelijkheid om je drie verplichte (bar)diensten  (zelfwerkzaamheid) te voldoen door het begeleiden van acht jeugd play-ins.   

Als club willen we onze jeugdleden graag structureel een jeugd play-in aanbieden. Dit kunnen we echter alleen realiseren als er wekelijks twee seniorleden aanwezig zijn om deze jeugd te begeleiden.  

We zijn op zoek naar een groep van 6 seniorleden die het leuk lijkt om in tweetallen deze taak op zich te nemen. Uiteraard kunnen deze 6 personen rekenen op een 
goede initiële ondersteuning en begeleiding vanuit de jeugdcommissie.  

Wie:                groep van 6 enthousiaste seniorleden 
Wat:               in tweetallen begeleiden jeugd play-in 
Wanneer:     wekelijks op donderdag van 17.30 – 19.00 uur

Looptijd:       april t/m november (muv van feestdagen en schoolvakanties)

Met een groep van 6 seniorleden betekent dit voor ieder groepslid de begeleiding van in totaal 8 jeugd play-ins van 1,5 uur. Het begeleiden bestaat voornamelijk uit het aangooien van ballen en het spelen van korte spelvormen met de jongste jeugdleden. De oudere jeugd speelt eigenlijk vrij zelfstandig onderling wedstrijdjes dus hier is hooguit enige coördinatie nodig. Jong en oud sluiten iedere play-in altijd gezamenlijk af met een tennisspel. Voor meer info over de jeugd play-in klik hier.

Past het bij jou om op deze manier je verplichte diensten te vervullen, laat ons dat dan uiterlijk 1 april weten via jeugdcommissie@tvnapoleon.nl. 

Veel tennisplezier.

Namens het bestuur,

René, Ron, Rafke, Vincent