clubkampioenschappen 2020

De clubkampioenenschappen komen eraan! Dit keer enkel én dubbelspel tegelijkertijd. Laat je tenniskwaliteiten zien en wie weet ga JIJ er dit jaar vandoor met de titel CLUBKAMPIOEN en een mooie beker!

We spelen de wedstrijden van vrijdagavond tot en met zondagmiddag in de weekenden van 28-29-30 augustus én 4-5-6 september. Opgeven kan tot en met zondag 23 augustus via jeugdcommissie@tvnapoleon.nl met daarin aangegeven of je enkel en/of dubbel wilt spelen (liefst natuurlijk allebei!) en wanneer je eventueel verhinderd bent.

Nieuw tijdens de clubkampioenschappen zijn de Koning Keizer Cup én de Ronde Tafel Cup. Dus volop kans om je van je beste (tennis)kant te laten zien! 🎾

 

inschrijven najaarstrainingen jeugd

Ondanks de vreemde tijden in 2020 hebben we de jeugd hopelijk toch een leuke en leerzame voorjaarscyclus kunnen aanbieden waarvan de laatste les in de week van 24 augustus zal plaatsvinden. Ook dit najaar willen Personal Tennis en TV Napoleon jullie samen een najaarscyclus aanbieden. Deze zal bestaan uit 10 lessen en de uiterlijke opgavedatum is 31 augustus 2020. Meer info en inschrijven via deze link.

Sem en Tom zullen deze tennislessen samen gaan geven. We hopen dat iedereen nog geniet van zijn vakantie en hopelijk zien we elkaar dan weer snel op de baan!

 

Start up jeugd-tennis vanaf zondag 3 mei

Beste leden, 

Vrijdag jl. hebben we jullie geïnformeerd inzake de aangepaste corona maatregelen. Allereerst nogmaals: senioren mogen nog niet tennissen!  

Daarnaast zijn de voorwaarden om jeugdleden te laten tennissen ook behoorlijk strikt. Goedkeuring van ons plan door de gemeente is een must. Jeugdtrainingen gaan hervat worden vanaf 4 mei, verdere communicatie over de invulling volgt via de appgroepen van de trainingen. Vervolgens stellen wij het park tot 20 mei, elke zondag-ochtend open voor de jeugdleden van 09.00 – 12.00 uur. Dit zal tennis onder begeleiding zijn en vooraf inschrijven via een mailtje naar jeugdcommissie@tvnapoleon.nl  Lees verder

Gezellig wintertoernooi in de kerstvakantie!

Nog tot 16 december de tijd om je aan te melden voor het gezellige wintertoernooi!
Vijf clubs, één toernooi op de tennisbanen van TV Napoleon.
In de kerstvakantie op vrijdag 27 december. Samen met de jeugdleden van Heythuysen, Roggel, Neer en Baexem gaan we er een sportief en gezellig toernooi van maken!
Klik hier voor meer info

Nieuwsbrief nummer 5 met onder andere een nieuwe indeling van de wintertrainingen, herfstkamp, clubkleding en onze zoekactie naar nieuwe commissieleden. Lees hem hier

 

Nieuwsbrief nummer 4 boordevol informatie over onder andere clubkampioenschappen dubbelspel, winterlessen, herfstkamp, najaarscompetitie en clubkleding. Lees hem hier