Interne 16+ Mixed–competitie – opgave speelronde 2019-06

Hallo allemaal,

Donderdag 24 oktober 2019 is de laatste speeldag van speelronde 5 van de interne competitie. De week erna, 31 oktober, gaan we verder met speelronde 6, de laatste ronde dit jaar van deze competitie. Zin om mee te doen en in te stromen in deze laatste ronde?

Wij nodigen iedereen vanaf 16 jaar –en dan bedoelen we ook echt iedereen- uit om deel te nemen aan deze interne 16+ mixed – competitie. Leuk als jullie meespelen!

Op 31 oktober starten we met speelronde 2019-06 en wel op de volgende donderdagen: 31 oktober en 7, 14 en 21 november. Hierna spelen we dit jaar geen ronde mee maar gaan we volgend jaar pas weer verder met ronde 2020-01.

 Hoe ging het ook al weer?

  • Belangrijk uitgangspunt is dat deelnemers een uitdagende wedstrijd kunnen spelen.
  • Competitie en gezelligheid gaan hand in hand.
  • De poules worden vastgesteld door de wedstrijdleiding op basis van de uitslagen van de afgelopen ronde en/of de speelsterkte op het ledenpasje.
  • De wedstrijden worden in poules gespeeld op een vastgesteld tijdstip en duren 5 kwartier. Een belsignaal geeft het einde van de wedstrijd aan; punten worden niet afgespeeld. 
  • Na iedere wedstrijddag worden de uitslagen bijgewerkt en ook wordt er een rating opgemaakt. Deze worden iedere week aan de deelnemers gemaild dan wel op de website van Napoleon gepubliceerd.
  • Bij verhindering maak je zelf een afspraak met je partner en tegenstanders om een inhaaldatum af te spreken (daartoe wordt aan alle deelnemers voorafgaand aan de eerste ronde een deelnemerslijst toegestuurd, met daarop alle mailadressen en alle telefoonnummers van de spelers). Inhalen kan (bij voorkeur zelfs!) ook op een vrije baan op één van de andere speeldagen (wel van tevoren afstemmen met de organisatie of er vrije banen zijn). Als op een niet-reguliere speeldag wordt ingehaald, moet men gewoon afhangen.
  • Niet onderling vastgestelde wedstrijden worden zo mogelijk door de organisatie vastgesteld op de laatste donderdag van een speelronde.
  • Nadat de poule is uitgespeeld, wordt gekeken welke teams promoveren en degraderen. In de hoogste twee poules en de laagste twee poules promoveren/degraderen niet één maar twee teams.
  • Het is altijd mogelijk om tussentijds, na beëindiging van een competitieronde, in te schrijven voor de volgende ronde.

Wil je deelnemen aan deze competitie, geef je dan uiterlijk vrijdag 25 oktober, 18.00 uur op via onderstaand aanmeldformulier: