Uitnodiging 3e Lente-Ooje toernooi

Dinsdag 17 maart t/m zondag 22 maart 2020

Alweer voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Tennisvereniging Napoleon het Lente-Ooje toernooi. Een toernooi voor iedereen die van tennis houdt en dat door velen gezien wordt als start van het tennisseizoen; redenen genoeg om mee te spelen met dit gezellige toernooi!.

Deelname is mogelijk voor iedere tennisser uit de wijde omgeving van Haelen. De leeftijd dient minimaal 16 jaar te zijn. Maximale speelsterkte 5 (5 t/m 9). Uw aanmelding is individueel. Ook dit jaar stelt het lot de koppels samen.

Opzet toernooi: Er wordt gespeeld volgens het poulesysteem. In principe speelt een ieder minimaal 4 wedstrijden. Na de (3) poulewedstrijden wordt er verder in een afvalsysteem gespeeld (hoofdtoernooi met de categorieën A, B, C en D).

Op werkdagen wordt gespeeld vanaf 19.00 uur. Op zondag vanaf 9.00 uur. Behoudens (weers)omstandigheden zullen op zaterdag 21 maart 2020 géén wedstrijden worden ingepland.

De wedstrijden worden gespeeld op de banen van Tennisvereniging Napoleon, Windmolenven 49, 6081 PJ Haelen, tel. 0475-480567.

U mag maximaal 1 dagdeel opgeven dat U niet beschikbaar bent. Zondag 22 maart dient U beschikbaar te zijn. Indien er voor dit toernooi meer inschrijvingen binnenkomen dan er plaatsen beschikbaar zijn, is de volgorde van aanmelding bepalend.

De inschrijving sluit op woensdag 11 maart 2020. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,- per persoon.

Correspondentieadres: Eduard Link, Napoleonsweg 84, 6081 AE Haelen. Tel.nr. 0475-593241.

U kunt zich aanmelden via het onderstaand inschrijfformulier

Zondagochtend is er voor iedereen spek met eieren!
Door de week volop pinda’s en ouderwetse Oojesop!