Interne 16+ Mixed – competitie 2020

Tennisvrienden van Napoleon,

Het wordt voorjaar, we gaan weer beginnen!

Voor de 14de keer op rij wordt de interne competitie gespeeld. Zin om (weer) mee te doen of juist zin om voor de eerste keer mee te spelen?

Wij nodigen iedereen vanaf 16 jaar –óók beginnende leden en leden die ook vroeger gespeeld hebben- uit om deel te nemen aan deze interne 16+ mixed – competitie. Leuk als weer veel leden meespelen. En net als afgelopen jaar spelen we ook dit jaar weer 6 speelronden.

De eerste drie ronden van de competitie worden gespeeld op de volgende donderdagen: 5, 12, 26 maart, 2 april (eerste ronde; 19 maart geen speeldag i.v.m. het Lente-Oojetoernooi), 7, 14, 28 mei, 4 juni (tweede ronde; 21 mei geen speeldag i.v.m. Hemelvaartsdag) en 11, 18, 25 juni, 2 juli (derde ronde).

 Hoe ging het ook al weer?

  • Belangrijk uitgangspunt is dat deelnemers een uitdagende wedstrijd kunnen spelen.
  • Competitie en gezelligheid gaan hand in hand.
  • De poules worden de eerste keer vastgesteld door de wedstrijdleiding op basis van de speelsterkte op het ledenpasje en de uitslagen van afgelopen jaar.
  • De wedstrijden worden in poules gespeeld op een vastgesteld tijdstip en duren 5 kwartier. Een belsignaal geeft het einde van de wedstrijd aan; punten worden niet afgespeeld. 
  • Na iedere wedstrijddag worden de uitslagen bijgewerkt en ook wordt er een rating opgemaakt. Deze worden iedere week aan de deelnemers gemaild.
  • Bij verhindering maak je zelf een afspraak met je partner en tegenstanders om een inhaaldatum af te spreken (daartoe wordt aan alle deelnemers voorafgaand aan de eerste ronde een deelnemerslijst toegestuurd, met daarop alle mailadressen en alle telefoonnummers van de spelers). Inhalen kan (bij voorkeur zelfs!) ook op een vrije baan op één van de andere speeldagen (wel van tevoren afstemmen met de organisatie of er vrije banen zijn). Als op een niet-reguliere speeldag wordt ingehaald, moet men gewoon afhangen.
  • Niet onderling vastgestelde wedstrijden worden zo mogelijk door de organisatie vastgesteld op de laatste donderdag van een speelronde.
  • Nadat de poule is uitgespeeld, wordt gekeken welke teams promoveren en degraderen. In de hoogste twee poules en de laagste twee poules promoveren/degraderen niet één maar twee teams.
  • De speelmogelijkheden na de vakantie worden later bekend gemaakt. Hiervoor kun je je ook later nog opgeven.
  • Het is altijd mogelijk om tussentijds, na beëindiging van een competitieronde, in te schrijven voor de volgende ronde.

Wil je deelnemen aan deze competitie, geef je dan uiterlijk zaterdag 29 februari 2020, 9.00 uur (voor de eerste speelronde) op via onderstaand aanmeldformulier:

 

Om misverstanden over deelname of teamsamenstelling te voorkomen, dienen ook de deelnemers van afgelopen jaar zich (met partner) opnieuw in te schrijven.