Maatregelen i.v.m. coronavirus

Beste leden van TV Napoleon,

De gemoederen rondom het Coronavirus houden het land én de wereld stevig in de greep. De overheid en de diverse sportbonden nemen maatregelen. Aan die maatregelen willen wij volgen.

Vandaar dat wij jou ook op de hoogte willen brengen van de maatregelen die we per direct hebben getroffen. Alle competitiewedstrijden, toernooien (dus ook Oojetoernooi), jeugd play ins en jeugd-seizoen opening zijn t/m 31 maart a.s. gecancelled.

Het tennispark blijft vooralsnog normaal toegankelijk. Tot 31 maart zal ook de kantine zijn gesloten.

Tennis is geen contactsport. Trainingen kunnen vooralsnog doorgaan conform de oproep van de KNLTB: “Trainingen kunnen gewoon doorgaan, we adviseren maximaal 4 spelers per baan toe te laten. Dus 8 spelers op 2 banen met 1 trainer kan ook”, uiteraard zolang ook onze trainers dit verantwoord vinden. 

Er is geen tennisverbod, maar het is ieders verantwoordelijkheid om wel of niet te tennissen. Onderling tennis spelen kan gewoon doorgaan. Dat geldt voor wedstrijden in het kader van maandagochtend en donderdagochtendtennis. De interne competitie gaat echter niet door. Wel is dit onder de volgende condities:

  • Kom niet tennissen of naar het tennispark als je je niet goed voelt, snottert, moet hoesten of niezen of keelpijn hebt;
  • Ieder is vrij om zich af te melden voor de genoemde wedstrijden die gespeeld worden. Geef dit, als je geen vervanger kunt vinden, door aan de anderen en aan de organisator.

We volgen hiermee de maatregelen van de overheid (inclusief RIVM) en het advies van de KNLTB en  NOC*NSF op. De genomen maatregelen gelden tot en met 31 maart a.s. (tenzij de maatregelen worden verlengd of gewijzigd). Uiteraard vinden wij het heel vervelend, maar we realiseren ons terdege dat we gezamenlijk onze maatregelen moeten treffen om deze pandemie aan banden te leggen.

Wij hopen op je begrip en medewerking en vragen je onze berichtgeving te volgen, zodat je op de hoogte bent van eventuele nieuwe berichtgevingen in de komende periode.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van de Tennisvereniging Napoleon

 Wim Engels (secretaris)