Nieuwe maatregelen i.v.m. corona

Beste leden van TV Napoleon,

De gemoederen rondom het Coronavirus houden het land én de wereld stevig in de greep. De overheid en de diverse sportbonden hebben nieuwe maatregelen afgekondigd. Aan die maatregelen willen wij voldoen.

Het gehele tennispark, inclusief de kantine dus, is met onmiddellijke ingang geheel gesloten. Er kan dus niet worden getennist. Dus ook geen vrij tennis! Wij vragen dan ook ieder dringend om niet te gaan tennissen, zelfs al heb je een sleutel.

Alle competitiewedstrijden, toernooien (dus ook Oojetoernooi), jeugd play ins en jeugd-seizoen opening zijn tot 6 april 2020 gecancelled. Ook de trainingen worden tot die datum afgelast.

We volgen hiermee de maatregelen van de overheid (inclusief RIVM) en het advies van de KNLTB en  NOC*NSF op. De genomen maatregelen gelden dus nu tot 6 april a.s. (tenzij de maatregelen worden verlengd of gewijzigd). Uiteraard vinden wij het heel vervelend, maar we realiseren ons terdege dat we gezamenlijk onze maatregelen moeten treffen om deze pandemie aan banden te leggen. Kijk ook zelf regelmatig op onze website en op de website van de KNLTB. En uiteraard de website van RIVM en de overheid.

Wij hopen op je begrip en medewerking en vragen je onze berichtgeving te volgen, zodat je op de hoogte bent van eventuele nieuwe berichtgevingen in de komende periode.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van de Tennisvereniging Napoleon

 Wim Engels (secretaris)