Start up jeugd-tennis vanaf zondag 3 mei

Beste leden, 

Vrijdag jl. hebben we jullie ge├»nformeerd inzake de aangepaste corona maatregelen. Allereerst nogmaals: senioren mogen nog niet tennissen!  

Daarnaast zijn de voorwaarden om jeugdleden te laten tennissen ook behoorlijk strikt. Goedkeuring van ons plan door de gemeente is een must. Jeugdtrainingen gaan hervat worden vanaf 4 mei, verdere communicatie over de invulling volgt via de appgroepen van de trainingen. Vervolgens stellen wij het park tot 20 mei, elke zondag-ochtend open voor de jeugdleden van 09.00 – 12.00 uur. Dit zal tennis onder begeleiding zijn en vooraf inschrijven via een mailtje naar jeugdcommissie@tvnapoleon.nl 

Wij verdelen de zondagochtend in twee groepen op: 09.00-10.25 en 10.35 – 11.55 echter je mag je ook inschrijven voor de complete ochtend en individueel. De begeleider wijst op de regels, regelt de baanindeling en wie tegen wie speelt. Via de jeugdgroepsapps zal verdere communicatie volgen over dit plan voor de zondagochtend. Een voorwaarde voor het weer (gedeeltelijk) openstellen van het park is dus dat de gemeente Leudal hiervoor goedkeuring geeft en dat wij ons aan de regels van het RIVM houden! Het niet naleven van de regelgeving kan leiden tot het sluiten van ons park en geen verruiming eind mei. 

De belangrijkste richtlijnen waaraan we ons moeten houden zijn door de KNLTB samengevat in deze poster: Poster KNLTB

Wij vragen alle ouders van jeugdleden deze poster met uw zoon/dochter goed door te nemen, alvorens naar de club te komen!  

Samengevat: we zijn druk bezig om het park zo snel mogelijk voor de jeugd weer gedeeltelijk opengesteld te krijgen. We zijn er nog niet maar hopen dat we zondag 3 mei een eerste start kunnen maken. 

Op 12 mei volgt er weer een persconferentie met de maatregelen vanaf 20 mei. Uiteraard hopen wij jullie dan aanvullende tennismogelijkheden te kunnen bieden. 

Wij wensen jullie allemaal een mooie Koningsdag en blijf gezond.  

Bestuur en Jeugdcommissie TV Napoleon.