Molentoernooi 2020 gecanceld

Beste tennisvrienden,

Ondanks het feit dat het met de op 1 juli ingaande versoepelingen omtrent het Coronavirus mogelijk is een toernooi te organiseren, hebben wij besloten alsnog hiervan af te zien.

Ons Molentoernooi telt al een paar jaar op rij ruim 300 deelnemers. Volle baanbezetting, maar ook met veel aandacht voor de mensen naast de baan. Een tombola met mooie prijzen, een feestavond met DJ, een BBQ enzovoort. Regelmatig zat ons terras vol. Dit zijn mooie herinneringen.

Ondanks de versoepelingen, gelden er echter zeker nog beperkende regels. En ondanks vele suggesties en idee├źn, waaronder wedstrijden op tijd spelen, denken we dat we teveel concessies zullen moeten doen om ons Molentoernooi zijn naam eer aan te doen. Naast het prestatieve karakter van ons toernooi, is gezelligheid met veel contactmogelijkheden een uitgangspunt voor ons en met de huidige beperkingen zouden we deze juist moeten ontmoedigen.

In overleg met bestuur en diverse collega-commissies hebben we dan ook besloten om af te zien van de 46e editie Molentoernooi in 2020 en deze door te schuiven naar week 33 in 2021 van 16 t/m 22 augustus, waar wij jullie graag gezond en wel terug zien.

Wij wensen jullie een mooie zomer, 

Met sportieve groet,

Molentoernooicommissie TV Napoleon (Haelen)