Interne 16+ Mixed – competitie 2020

Hallo allemaal,

Speelronde 2020-04 is bijna afgelopen, en daarom kunnen nieuwe deelnemers / nieuwe teams zich weer aanmelden voor de interne competitie.

In augustus en september is de interne competitie ‘doorgestart’ met 8 poules. Gespeeld wordt – belangrijk!- met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB. Op 1 oktober 2020 start speelronde 2020-05.

De speeldagen zijn de donderdagen 1, 8, 15 en 29 oktober (22 oktober geen speelronde vanwege de herfstvakantie).

 Hoe ging het ook al weer?

  • Belangrijk uitgangspunt is dat deelnemers een uitdagende wedstrijd kunnen spelen.
  • Competitie en gezelligheid gaan hand in hand.
  • De poules worden vastgesteld door de wedstrijdleiding op basis van de uitslagen van speelronde 2020-04 en de speelsterkte op het ledenpasje van de nieuwe deelnemers.
  • De wedstrijden worden in poules gespeeld op een vastgesteld tijdstip en duren 5 kwartier. Een belsignaal geeft het einde van de wedstrijd aan; punten worden niet afgespeeld. 
  • Na iedere wedstrijddag worden de uitslagen bijgewerkt en ook wordt er een rating opgemaakt. Deze worden iedere week aan de deelnemers gemaild.
  • Bij verhindering maak je zelf een afspraak met je partner en tegenstanders om een inhaaldatum af te spreken (daartoe wordt aan alle deelnemers voorafgaand aan de eerste speeldag een deelnemerslijst toegestuurd, met daarop alle mailadressen en alle telefoonnummers van de spelers). Inhalen kan ook op een vrije baan op één van de andere speeldagen (wel van tevoren afstemmen met de organisatie of er vrije banen zijn). Als op een niet-reguliere speeldag wordt ingehaald, moet men gewoon afhangen.
  • Nadat de poule is uitgespeeld, wordt gekeken welke teams promoveren en degraderen. In de hoogste twee poules en de laagste twee poules promoveren/degraderen niet één maar twee teams.
  • Het is altijd mogelijk om tussentijds, na beëindiging van een competitieronde, in te schrijven voor de volgende ronde.

Wil je deelnemen aan deze competitie, geef je dan uiterlijk zaterdag 26 september, 9.00 uur (voor speelronde 2020-05) op via onderstaand aanmeldformulier