Update Corona

Beste leden,

Vanavond heeft de minister-president aangekondigd dat we vanaf 15 december voor 5 weken (t/m 19 januari) in lock-down gaan. Ook voor onze tennisvereniging heeft dit helaas gevolgen. Er is ten opzichte van de situatie waarover we jullie op 4 november informeerden sprake van een aantal aanscherpingen. We zetten de veranderingen kort op een rijtje:

Dubbelspel niet meer mogelijk voor senioren

Er mag nog steeds vrij getennist worden, maar voor senioren geldt dat in de komende 5 weken geen dubbelspel gespeeld kan worden. Met ingang van 15 december zal het op het afhangbord dan ook niet meer mogelijk zijn om met meer dan 2 personen één baan af te hangen.

In het afhangbord hebben we de instellingen aangepast op de nieuwe richtlijnen. Dat betekent dat je voor de duur van deze maatregel met maximaal 2 personen een baan kunt reserveren. We zullen alle reserveringen met 3 of meer personen vanaf woensdag 15 december dan ook verwijderen uit het afhangbord.

Jeugdleden t/m 17 jaar mogen wel dubbelen.

Wat betreft de trainingen: het overgrote deel van de trainingen is inmiddels afgerond. Voor die trainingen die nog gepland staan, zullen Tom/Sem rechtstreeks met hun groepen communiceren via de (groeps)app.

Namens het bestuur,

René, Ron, Vincent