Midweektennis

Met ingang van 9 juni 2021 starten wij weer met Midweektennis (voorheen Double Trouble) op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. In de week waarin het Molentoernooi wordt gehouden vervalt deze activiteit. Bij voldoende belangstelling gaan we door tot eind oktober.

Er worden die avond 3 banen gereserveerd. Er worden op elke baan 3 partijen gespeeld van een half uur. Je partner wordt geloot uit de deelnemers door middel van “rackets trekken”. Na een half uur tennissen gaat de bel en krijg je in beginsel een andere partner.

Alle leden zijn welkom en het is een mooie kans voor iedereen om ook andere leden van de vereniging te leren kennen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De leiding van deze tennisavonden is beurtelings in handen van Christien Dings, Dina Oosse of Wim Engels.