Interne 16+ Mixed – competitie 2021

Beste tennisvrienden,

De eerste speelronde van de interne competitie is voor de vakantie gespeeld en de tweede speelronde, 2021-02, staat nu voor de deur. De deelnemers aan de eerste ronde worden zonder tegenbericht ook ingedeeld voor de tweede ronde; zij hoeven zich derhalve ook niet opnieuw aan te melden. Ieder ander die de interne mee wil spelen, dat kunnen bijvoorbeeld ook deelnemers van vorige jaargangen zijn, kan zich aanmelden voor de interne competitie.

Op 2 september 2021 begint de tweede speelronde. Gespeeld wordt – belangrijk!- met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB.

De speeldagen zijn de donderdagen 2, 9, 16 en 23 september 2021. Hiermee valt de interne competitie gedeeltelijk samen met de clubkampioenschappen. De planning wordt met de wedstrijdleiding van de clubkampioenschappen afgestemd, waarbij de interne volgend is aan de planning van de clubkampioenschappen.

Hoe ging het ook al weer?

  • Belangrijk uitgangspunt is dat deelnemers een uitdagende wedstrijd kunnen spelen.
  • Competitie en gezelligheid gaan hand in hand.
  • De poules worden vastgesteld door de wedstrijdleiding op basis van de eventuele uitslagen van speelronde 2021-01 en de speelsterkte op het ledenpasje van de deelnemers.
  • De wedstrijden worden in poules gespeeld op een vastgesteld tijdstip en duren 5 kwartier. Een belsignaal geeft het einde van de wedstrijd aan; punten worden niet afgespeeld. 
  • Na iedere wedstrijddag worden de uitslagen bijgewerkt en ook wordt er een rating opgemaakt. Deze worden iedere week aan de deelnemers gemaild dan wel op de website van Napoleon geplaatst.
  • Bij verhindering maak je zelf een afspraak met je partner en tegenstanders om een inhaaldatum af te spreken (daartoe wordt aan alle deelnemers voorafgaand aan de eerste speeldag een deelnemerslijst toegestuurd, met daarop alle mailadressen en alle telefoonnummers van de spelers). Inhalen kan ook op een vrije baan op één van de andere speeldagen (wel van tevoren afstemmen met de organisatie of er vrije banen zijn). Als op een niet-reguliere speeldag wordt ingehaald, moet men gewoon afhangen.
  • Nadat de poule is uitgespeeld, wordt gekeken welke teams promoveren en degraderen. In de hoogste twee poules en de laagste twee poules promoveren/degraderen niet één maar twee teams.
  • Het is altijd mogelijk om tussentijds, na beëindiging van een competitieronde, in te schrijven voor de volgende ronde.

Wil je deelnemen aan deze competitie, geef je dan uiterlijk zaterdag 28 augustus, 9.00 uur op via onderstaand aanmeldformulier: