Interne 16+ Mixed – competitie 2021

Tennisvrienden,

De vierde en laatste speelronde van dit jaar van de interne competitie, 2021-04, staat voor de deur. De deelnemers aan de derde ronde worden zonder tegenbericht ook ingedeeld voor deze vierde en laatste ronde; opnieuw aanmelden is voor hen niet nodig. Ieder ander die mee wil spelen kan zich aanmelden voor deze interne competitie.

Op 4 november 2021 begint de vierde speelronde. Gespeeld wordt met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB.  

De speeldagen zijn de donderdagen 4, 11, 18 en 25 november 2021.  

Hoe ging het ook al weer?

  • Belangrijk uitgangspunt is dat deelnemers een uitdagende wedstrijd kunnen spelen.
  • Competitie en gezelligheid gaan hand in hand.
  • De poules worden vastgesteld door de wedstrijdleiding op basis van de eventuele uitslagen van speelronde 2021-03 en de speelsterkte op het ledenpasje van de deelnemers.
  • De wedstrijden worden in poules gespeeld op een vastgesteld tijdstip en duren 5 kwartier. Een belsignaal geeft het einde van de wedstrijd aan; punten worden niet afgespeeld. 
  • Na iedere wedstrijddag worden de uitslagen bijgewerkt en ook wordt er een rating opgemaakt. Deze worden iedere week aan de deelnemers gemaild dan wel op de website van Napoleon geplaatst.
  • Bij verhindering maak je zelf een afspraak met je partner en tegenstanders om een inhaaldatum af te spreken (daartoe wordt aan alle deelnemers voorafgaand aan de eerste speeldag een deelnemerslijst toegestuurd, met daarop alle mailadressen en alle telefoonnummers van de spelers). Inhalen kan ook op een vrije baan op één van de andere speeldagen (wel van tevoren afstemmen met de organisatie of er vrije banen zijn). Als op een niet-reguliere speeldag wordt ingehaald, moet men gewoon afhangen.
  • Nadat de poule is uitgespeeld, wordt gekeken welke teams promoveren en degraderen. In de hoogste twee poules en de laagste twee poules promoveren/degraderen niet één maar twee teams. Zoveel als mogelijk wordt hiermee weer rekening gehouden bij de volgende ronde (2022).

Wil je deelnemen aan deze competitie, geef je dan uiterlijk vrijdag 29 oktober, 18.00 uur op via onderstaand aanmeldformulier: