TV Napoleon Verenigingsdag

Beste leden van TV Napoleon,

Het jaar 2021 zit er zo goed als op. Een jaar waarin door de corona beperkingen niet alles was zoals we van elkaar gewend zijn. De 1.5 meter afstand, een gesloten kantine (die gelukkig nu al een tijdje geopend is, waardoor na een training of competitiewedstrijd gezellig een drankje gedaan kan worden) of de beperkte vorm van ons Molentoernooi.

Wij gaan ervan uit dat in 2022 alles weer zo goed als normaal zal zijn en willen daarom via deze weg de volgende aankondiging doen:

Wanneer: 18-06-2022

Wat: De TV Napoleon Verenigingsdag

Deze dag zal in het teken staan van verbinden en gezellig samen zijn voor al onze leden. Voor de jeugd zal er een activiteit georganiseerd worden met behulp van Personal Tennis. Wat dit exact gaat inhouden, is op dit moment nog niet geheel duidelijk. Deelname aan deze activiteit voor de jeugd is gratis.

Voor de niet jeugdleden zal er iets anders georganiseerd gaan worden, denk hierbij aan een speurtocht, 6-kamp of dergelijks. Na deze activiteit zal er op het tennispark gezorgd worden voor een heerlijke barbecue, welke voor leden van de tennisclub ook gratis zal zijn.

Vanuit onze leden hebben we afgelopen jaar alleen maar positieve reacties ontvangen over de kerstkaart welke verstuurd is door het bestuur. In deze kerstkaart was een bonnenkaart te vinden. Ook dit jaar zal het bestuur ieder lid van TV Napoleon een kerstkaart als bedankje toesturen, met daarin wederom een bonnenkaart. Voor 2022 geldt dat deze bonnenkaart alleen geldig is tijdens de verenigingsdag op 18-06-2022 of tijdens de aansluitende feestavond met daarbij live muziek.

Wij vragen jullie voor nu om deze datum alvast te noteren in jullie agenda, zodat we met zoveel mogelijk leden er een mooie 1e TV Napoleon Verenigingsdag van gaan maken. Medio maart 2022 ontvangen jullie een opgavestrook met specifieke informatie over deze dag.

Wij hopen enthousiasme vanuit onze leden, zodat we jullie allen zien op deze dag!

Rafke van Dijck

Peter Hendrix

Sander Janssen