Tennisles senioren

Beste tenniss(t)er van TV Napoleon,

We gaan alweer langzaam richting de laatste tennislessen van dit jaar en kijken daarom al vooruit naar het jaar 2022. Om te beginnen willen wij eerst iedereen bedanken die afgelopen jaar de keuze heeft gemaakt om tennisles te nemen bij Personal Tennis. Wij hebben hier met het team enorm van genoten en gaan graag weer met jullie aan de slag in 2022. Bij deze willen wij jullie daarom ook graag informeren over de nieuwe lesronde (begin 2022) voor senioren bij TV Napoleon:
–Via de volgende link is het mogelijk om je in te schrijven voor de tennislessen: http://personaltennis.nl/senioren-tv-napoleon/
– Alle info qua lesdagen, kosten, voorwaarden etc. zijn te vinden via de link.
– 4 januari 2022 sluit de inschrijving. Voorgaande jaren hebben we tussentijds de inschrijving moeten sluiten vanwege de grote vraag, wees er snel bij wanneer u graag lessen wilt volgen in het nieuwe jaar.
– Na 4 januari 2022 gaan wij ons met de des betreffende trainers buigen over de indeling en sturen wij een voorstel naar iedere groep.
– Wij proberen zoveel mogelijk met ieders wensen rekening te houden.
– Mocht u de conceptindeling/tijd/groep o.i.d. niet bevallen?
U kunt zonder verplichtingen afzien van de tennislessen door een e-mail te sturen naar info@personaltennis.nl
– Mocht het dit voorjaar niet lukken om in een groep te starten, dan kunt u altijd privé lessen boeken of wachten op de tweede lesronde in 2022.

Nog heel veel plezier bij de laatste lessen en tot volgend jaar!

Bij vragen of opmerkingen horen wij het graag.

Sportieve groet,
Team Personal Tennis
www.personaltennis.nl