Consequenties aanscherping corona-maatregelen

Beste leden,  

Gisterenavond heeft onze minister-president aangekondigd dat vanaf zondag 28 november vanaf 17.00 voor de duur van 3 weken een groot aantal activiteiten in de avonduren niet meer mogelijk is. Hier valt ook het beoefenen van amateursport onder. Ook voor onze tennisvereniging heeft dit helaas vervelende gevolgen. Wat betekent dit?

Vanaf zondag 17.00 mag in de avonduren niet meer getennist worden op ons park. Dit betreft alle vormen van activiteiten, trainingen en ook het vrij tennissen die in de komende weken niet door kunnen gaan.

Overdag kan en mag gelukkig nog wel getennist worden!

We zullen het afhangbord voor de komende drie weken blokkeren vanaf 17.00 en de nu aanwezige baanreserveringen verwijderen.

Laten we hopen dat dit voor korte termijn zal zijn en dat we over een week of drie ook ’s avonds weer een balletje kunnen slaan.

Blijf gezond!

Namens het bestuur,

Ron, René, Rafke, Sander, Vincent