Aanvullende maatregelen n.a.v. persconferentie

 Beste leden,    

Gisterenavond heeft de regering in verband met de ontwikkelingen rondom Corona weer een persconferentie gehouden. Dit leidt tot een forse beperking in de dingen die we de komende maand mogen en kunnen doen. Wat betekenen deze aanvullende maatregelen voor TV Napoleon?  

Allereerst dat de eerdere beperkingen (waaronder sluiting van kantine en het maar mogen tennissen tot 17.00) van kracht zullen blijven t/m vrijdag 14 januari 2022. Buitensporten zijn gelukkig nog wel mogelijk tot 17.00 uur. We hebben de beperkingen voor het afhangen tot 17.00 dan ook verlengd t/m vrijdag 14 januari.  

Voor de jeudleden geldt dat zij zowel mogen dubbelen als singelen tot 17.00. Ook onderlinge wedstrijden (toernooitjes) zijn toegestaan op de eigen club.  

Voor de seniorleden geldt op dit moment dat zij alleen mogen singelen. De KNLTB onderzoekt de mogelijkheid of ook dubbels zijn toegestaan onder de huidige beperkingen, maar hierover is nu nog geen zekerheid. Wij volgen hierin de regels die de KNLTB aangeeft. Indien dubbels voor senioren (weer) toegestaan zijn zullen wij dit aan jullie communiceren.  

De feestdagen komen eraan en veel leden hebben in de komende weken ook overdag (meer) tijd om een balletje te slaan. Maak daarvan gebruik, we zien in de afgelopen weken al dat de zondag steeds meer een favoriete dag wordt om de rackets te kruisen.  

Tenslotte willen we jullie hierbij allemaal fijne feestdagen wensen en een goed en gezond 2022. Laten we hopen dat we volgend jaar minder te maken zullen hebben met Corona(beperkingen) en dat we weer veel uren op de baan en in de kantine kunnen doorbrengen. Tot volgend jaar!    

Namens het Bestuur,  

Ron, RenĂ©, Rafke, Sander, Vincent