Corona-update, opening kantine

Beste leden,

Afgelopen dinsdag was er rondom Corona weer een persconferentie, waarbij gelukkig de maatregelen weer een beetje versoepeld werden. Voor Tennis zelf is er niet heel veel veranderd, bijna alles is weer toegestaan. Tevens mogen toernooien en wedstrijden weer en is ook publiek welkom. 

Voor de horeca, waar ons paviljoen onder valt, is ook weer een en ander mogelijk. Wij stellen dan ook de kantine per maandag 31-1-2022, open voor gebruik conform de geldende normen! De kantinediensten staan open om in te plannen en bij geen ingeplande dienst, blijft de kantine dicht. 

De meest belangrijke normen zijn:

  • Corona Toegang Bewijs 
  • Mondkapje
  • Vaste plaats
  • Houden aan de basisregels
  • Sluiten om 22.00 uur

Wij vragen de bardienst hier op toe te zien!

Wij vragen de leden om hier aan te voldoen, bij gebruikmaking van de kantine!

Bij het niet opvolgen van de richtlijnen zijn we helaas genoodzaakt om de kantine weer te sluiten. 

Blijf verstandig en gezond!

Namens het Bestuur,

Vincent, René, Rafke, Sander, Ron