In Memoriam Christien Dings

Begin maart ontvingen we het droevige bericht dat ons lid Christien Dings plotseling op 67 jarige leeftijd is overleden. Christien was bij TV Napoleon (en daarvoor bij HTC) een zeer gewaardeerd erelid. Gedurende vele jaren verrichtte zij veel ondersteunende werkzaamheden en activiteiten binnen onze vereniging. Denk aan het organiseren van de Midweek play-inn en het Lente Ooje toernooi of haar bijdrage aan de PR-commissie en de vele foto’s die ze maakte van allerlei activiteiten binnen de vereniging. Wat ze deed, deed ze met heel veel inzet. En ook het liefst op de achtergrond, ze hield er niet van in het middelpunt staan. Maar daarom werd haar inzet niet minder gewaardeerd!

We zullen Christien blijven herinneren als een zeer betrokken en actief lid, waarbij ze voor iedereen een vriendelijk woord had.

Tijdens de uitvaartdienst van Christien op vrijdag 11 maart, is bekend gemaakt dat zij een Koninklijke Onderscheiding heeft gekregen als blijk van waardering namens de verenigingen, stichtingen en de parochie, waar ze zich altijd zo enorm voor heeft ingezet. Lees verder

De komende 2 weken ligt in de hal van het paviljoen een condoleanceregister om je naam te schrijven en een persoonlijk bericht achter te laten. Laat ons er allen gebruik van maken. Dit boekje is een mooie herinnering voor haar familie.