Verenigingsdag TV Napoleon

Beste tennisleden van TV Napoleon,

Zoals er eind 2021 al werd aangekondigd, zal op 18 juni van dit jaar de 1e Verenigingsdag voor alle leden van TV Napoleon georganiseerd worden. Een dag die in het teken zal staan van elkaar leren kennen door middel van een activiteit voor zowel de jeugdleden, als later op de dag voor onze seniorenleden.

Hoe zal deze dag eruit gaan zien voor onze jeugdleden:

  • 13.00 uur – 16.00 uur: activiteit jeugd. Deze wordt verzorgd door Janou Savelkoul.
  • 16.00 uur – 17.30 uur: smullen van de barbecue, verzorgd door Smaakvol Catering
  • 18.00 uur – 20.00 uur: mini disco met DJ Joep

Voor de senioren zal er een fotofietstocht georganiseerd worden. Dit betekent dat jullie verwacht worden met de fiets! De dag ziet er als volgt uit:

  • Wanneer je zin hebt, kom je gezellig kijken naar de activiteit voor de jeugd. Lukt dit niet dan verwachten we jullie om 17.00 uur aanwezig op het tennispark. We zullen hier de groepsindeling bekend maken en we starten om 17.15 uur met fietsen. Iedere 5 minuten laten we een groep vertrekken. We streven ernaar de laatste groep om uiterlijk 18.30 uur te laten vertrekken (afhankelijk van het aantal opgaven).
  • 17.15 – 20.30 uur: fotofietstocht
  • 19.00 – 21.00 uur: smullen van de barbecue, verzorgd door Smaakvol Catering
  • 20.00 – 01.00 uur: feestavond met DJ Joep. Tijdens de feestavond houden we de prijsuitreiking van de fotofietstocht en maken we tevens “De vrijwilliger van het jaar” bekend, welke bedankt wordt voor zijn of haar inzet met als beloning een gratis lidmaatschap voor het jaar 2023!

Ieder lid heeft een kerstkaart ontvangen waarin een bonnenkaart bijgevoegd is. Deze bonnenkaart is alleen geldig op 18 juni, met andere woorden, de eerste 10 drankjes zijn voor rekening van de vereniging. Is dit op, dan is er uiteraard nog de mogelijkheid om zelf nieuwe bonnenkaarten te kopen.

Voor alle leden is de barbecue gratis. Wil je je partner meenemen naar de barbecue, dan is dit mogelijk. Hier zit dan een eigen bijdrage aan verbonden van € 10,- voor de senioren. Wil je je broertje(s) of zusje(s) laten smullen van de barbecue, dan is hier een eigen bijdrage aan verbonden van € 5,- voor niet jeugdleden.

Aanmelden was mogelijk tot en met 8 mei.
Tot 18 juni op ons tennispark!

Rafke van Dijck, Peter Hendrix, Sander Janssen