Clubkampioenschappen Enkel 2022

De clubkampioenschappen enkelspel voor de senioren worden dit jaar gehouden van maandag 4 juli t/m zaterdag 9 juli. Op werkdagen wordt er gespeeld vanaf 19.30 uur in het weekend vanaf 10 uur. Het is iedereen bij de laatste clubkampioenschappen goed bevallen om op zaterdag te eindigen zodat jullie de zondag nog vrij te besteden hebben.

De afgelopen jaren is de deelname aan de clubkampioenschappen enkel beperkt geweest, en bij de dames, voorzichtig uitgedrukt, heel beperkt. Wij hopen dat we dit jaar op meer deelname mogen rekenen.

Zoals altijd kan er ingeschreven in de A- of B-categorie. De sterkte-indeling is grofweg:
A-categorie: rating 4-5-6
B-categorie: rating 7-8-9

Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de wedstrijden in een afval schema of poule-systeem (evt. met verliezersronde) gespeeld.

Het speelschema zal uiterlijk zaterdag 2 juli bekend worden gemaakt op www.toernooi.nl.
De deelnemers/deelneemsters dienen zichzelf op de hoogte te stellen van de datum en het aanvangs¬tijdstip van hun eerste partij.

Inschrijven kan nu via Deze link.

Noteer ook alvast de data voor de Mix en Dubbel Clubkampioenschappen in jullie agenda, van maandag 5 t/m zaterdag 10 september. Ook deze mogen jullie niet missen. Dit zal op 10 september worden afgesloten met een feestavond.

De Technische commissie