Clubkampioenschappen Dubbel en Gemengd Dubbel

Van maandag 5 t/m zaterdag 10 september 2022 organiseren wij weer de Clubkampioenschappen dubbel en gemengd dubbel. Tennissen in een gezellige en ontspannen sfeer. Deze week zal ook weer met een gezellige BBQ worden afgesloten!! Je kunt in beide onderdelen inschrijven, in de A- of B- categorie. De organisatie kan hier bij het indelen van de groepen echter van afwijken.

Belangrijk:

In de Heren Dubbel A stellen wij al enkele jaren de koppels samen o.b.v. loting. Dit is de deelnemers goed bevallen. Dusdanig goed dat de vraag is gekomen om ook andere categorieën o.b.v. loting samen te stellen. Wij hebben besloten om dit systeem van loting toe te passen voor de Heren en Dames Dubbels, zowel de A als de B categorie. Bij de inschrijving kies je dan voor de keuze “Partner gezocht”. Voor de Gemengd Dubbels hanteren we vooralsnog de “gewone” inschrijving. Jeugdleden van 15 jaar en ouder mogen uiteraard ook inschrijven.

Inschrijven kan tot en met 30 augustus via Toernooi.nl: Inschrijven

Groet, Technische Commissie TV Napoleon