Molentoernooi

Beste deelnemers, leden en toeschouwers,

Bij deze informeren we jullie graag over de resterende planning van het Molentoernooi. Buiten alle mooie wedstrijden die iedere dag vanaf half 6 gepland staan, hebben wij op woensdag 17 augustus Indonesisch eten vanaf 18:00 uur. Op vrijdag 19 augustus begint om 18:30 uur onze fantastische Tombola met allemaal mooie prijzen van onze sponsoren. Even later op de avond rond 20:30 uur komt onze DJ Johan voor een spetterende feestavond zorgen. Zorg dat je hier zeker bij bent, want hier gaan we er met z’n alle een groot feest van maken. Tijdens het finale weekend hebben we op zaterdag 20 augustus een heerlijke BBQ. Op zondag worden de kaarten geschud en vinden alle finales plaats. Uiteindelijk sluiten we het toernooi af met een prijsuitreiking voor alle winnaars. Hopelijk proosten we een van deze dagen samen met jullie op ons eigen Molentoernooi.

Met vriendelijke groeten,

De Molentoernooi Commissie