Interne 16+ Mixed – competitie speelronde 2022-04

Beste tennisvrienden,

Het Molentoernooi is bijna afgelopen en de vakantie is voor de meesten voorbij; op 1 september start alweer de vierde speelronde van de interne competitie. U wordt weer van harte uitgenodigd om mee te spelen. Deelname is mogelijk voor leden vanaf 16 jaar, in alle speelsterkten. Ook beginnende leden worden nadrukkelijk uitgenodigd om mee te doen.

Deelnemers die de derde speelronde hebben meegedaan hoeven zich niet opnieuw op te geven; we gaan er van uit dat die -zonder tegenbericht- ook meedoen met deze ronde.

Omdat er veel deelnemers zijn die zowel aan de clubkampioenschappen als de interne mee willen doen en het inplannen van wedstrijden voor die donderdag voor beide activiteiten problematisch is, komt 8 september als speeldag van de interne mix te vervallen en wordt 29 september als speeldag toegevoegd. De speeldagen voor de komende ronde worden hierdoor: 1, 15, 22 en 29 september.  

Hoe ging het ook al weer?

  • Belangrijk uitgangspunt is dat deelnemers een uitdagende wedstrijd kunnen spelen.
  • Competitie en gezelligheid gaan hand in hand.
  • De poules worden vastgesteld door de wedstrijdleiding op basis van de eventuele uitslagen van teams van speelronde 2022-03 en de speelsterkte op het ledenpasje van de deelnemers.
  • De donderdagavond is de vaste speelavond van deze competitie. Probeer zoveel als mogelijk ook daadwerkelijk de geplande wedstrijden op deze donderdagen te spelen, overmacht daargelaten natuurlijk.
  • De wedstrijden worden in poules gespeeld op een vastgesteld tijdstip en duren 5 kwartier. Een belsignaal geeft het einde van de wedstrijd aan; punten worden niet afgespeeld. 
  • Na iedere wedstrijddag worden de uitslagen bijgewerkt en ook wordt er een rating opgemaakt. Deze worden iedere week aan de deelnemers gemaild dan wel op de website van Napoleon geplaatst.
  • Bij verhindering maak je zelf een afspraak met je partner en tegenstanders om een inhaaldatum af te spreken (daartoe wordt aan alle deelnemers voorafgaand aan de eerste speeldag een deelnemerslijst toegestuurd, met daarop alle mailadressen en alle telefoonnummers van de spelers). Inhalen kan ook op een vrije baan op één van de andere speeldagen (wel van tevoren afstemmen met de organisatie of er vrije banen zijn). Als op een niet-reguliere speeldag wordt ingehaald, moet men gewoon afhangen.
  • Nadat de poule is uitgespeeld, wordt gekeken welke teams promoveren en degraderen. In de hoogste twee poules en de laagste twee poules promoveren/degraderen niet één maar twee teams.
  • Het is altijd mogelijk om tussentijds, na beëindiging van een speelronde, in te schrijven voor de volgende ronde.

Wil je deelnemen, geef je dan uiterlijk vrijdag 26 augustus, 18.00 uur, op via onderstaand aanmeldformulier: