Sponsor van de week

TV Napoleon presenteert wekelijks een van haar sponsoren op facebook en haar website:

Wat zeventig jaar geleden begon als een limonadefabriekje in het Midden-Limburgse dorpje Linne, is inmiddels uitgegroeid tot een grote onafhankelijke drankenhandel. Met dezelfde gedrevenheid en passie waarmee Harrie Hansen zijn limonade huis aan huis verkocht in zijn kleine vrachtwagen, rijden er vandaag de dag 25 vrachtwagens van Hansen Dranken door heel Nederland om alle klanten van drank te voorzien. Dankzij een assortiment bestaande uit meer dan 6000 verschillende artikelen weten ook steeds meer klanten de weg naar Linne te vinden.

Na al die jaren leeft het gedachtegoed van onze oprichter nog altijd voort bij Hansen Dranken. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit, daar draait het allemaal om. Ondanks de grote groei die we hebben doorgemaakt, proberen we het contact met onze klanten en relaties zo klein en laagdrempelig mogelijk te houden. De klant staat altijd centraal. In combinatie met ons ruime assortiment en onze logistieke expertise kan dat maar één ding betekenen: Je haalt ’t bij Hansen.