Competitie Tenniskids

worldtour-rood-oranje-groen


Dit voorjaar spelen de rode en oranje spelers van TV Napoleon competitie. In teamverband spelen ze dan tegen kinderen van omliggende verenigingen. Een leuke manier om vaker te tennissen en om het plezier in tennis te vergroten!

Speeldata rode voorjaarscompetitie 2021
25 april
2, 9, 16, 23* en 30 mei
6 en 13 juni
eventuele inhaaldag op 20 juni
* 1e pinksterdag

Bekijk hier de teamindeling van de rode competitie. Zodra bekend wordt deze aangevuld met de KNLTB link naar het wedstrijdschema van het rode competitieteam. De teamcaptains zijn het aanspreekpunt van het team en nemen deze taken voor hun rekening. Teamcaptains alvast hartelijk dank voor jullie inzet!

Speeldata oranje voorjaarscompetitie 2021
25 april
2, 9, 16, 23* en 30 mei
6 en 13 juni
eventuele inhaaldag op 20 juni
* 1e pinksterdag

Bekijk hier de teamindeling van de oranje competitie. Zodra bekend wordt deze aangevuld met de KNLTB link naar het wedstrijdschema van het oranje competitieteam. De teamcaptains zijn het aanspreekpunt van het team en nemen deze taken voor hun rekening. Teamcaptains alvast hartelijk dank voor jullie inzet!

Verkort spelen

Sinds 2018 wordt er bij dubbelpartijen verkort gespeeld! Dit betekent dat er in plaats van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot 10 punten, met 2 punten verschil) wordt gespeeld. Meer informatie hierover kun je vinden op de KNLTB website.

Spelregels
Klik hier voor de Tenniskids spelregels voor rood
Klik hier voor de Tenniskids spelregels voor oranje
Klik hier voor de Tenniskids spelregels voor groen

Blijft belangrijk dat ouders langs de lijn helpen met tellen en spelaanwijzingen. Oefening baart kunst! Kom daarom ook vooral naar onze jeugd play-in. We trekken ieder kwartier opnieuw rackets zodat er leuke partijtjes tegen leeftijdsgenoten kunnen worden gespeeld.