Competitie Tenniskids

worldtour-rood-oranje-groenTenniskids is volledig afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van een kindDit zie je terug in de vier verschillende fases (kleuren) waaruit Tenniskids bestaat. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten waardoor kinderen tennis snel leren spelen. Meer informatie over de verschillende Tenniskids fases lees je hier.

Dit najaar spelen de rode en oranje spelers van TV Napoleon competitie. In teamverband spelen ze dan tegen kinderen van omliggende verenigingen. Een leuke manier om vaker te tennissen en om het plezier in tennis te vergroten!

Speeldata rode voorjaarscompetitie 2021
5, 11, 18 en 25 april
24 en 30 mei
6 en 13 juni
eventuele inhaaldagen op 2, 16 mei en 20 juni

Zodra bekend volgt de teamindeling en de link naar het wedstrijdschema van het rode competitieteam. De teamcaptains zijn het aanspreekpunt van het team en nemen deze taken voor hun rekening. Teamcaptains alvast hartelijk dank voor jullie inzet!

Speeldata oranje voorjaarscompetitie 2021
5, 11, 18 en 25 april
24 en 30 mei
6 en 13 juni
eventuele inhaaldagen op 2, 16 mei en 20 juni

Zodra bekend volgt de teamindeling en de link naar het wedstrijdschema van het oranje competitieteam. De teamcaptains zijn het aanspreekpunt van het team en nemen deze taken voor hun rekening. Teamcaptains alvast hartelijk dank voor jullie inzet!

Verkort spelen

Sinds 2018 wordt er bij dubbelpartijen verkort gespeeld! Dit betekent dat er in plaats van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot 10 punten, met 2 punten verschil) wordt gespeeld. Meer informatie hierover kun je vinden op de KNLTB website.

Spelregels
Klik hier voor de Tenniskids spelregels voor rood
Klik hier voor de Tenniskids spelregels voor oranje
Klik hier voor de Tenniskids spelregels voor groen

Blijft belangrijk dat ouders langs de lijn helpen met tellen en spelaanwijzingen. Oefening baart kunst! Kom daarom ook vooral naar onze jeugd play-in. We trekken ieder kwartier opnieuw rackets zodat er leuke partijtjes tegen leeftijdsgenoten kunnen worden gespeeld.