Competitie Tenniskids

worldtour-rood-oranje-groenDit najaar spelen de rode en groene spelers van TV Napoleon competitie! De bedoeling is om alle kinderen – naast de training – ook korte wedstrijdjes te laten spelen. In teamverband spelen ze dan tegen kinderen van omliggende verenigingen. Een leuke manier om vaker te tennissen en om het plezier in tennis te vergroten!

Speeldata rode najaarscompetitie 2020
6, 13, 20 en 27 september
4 oktober
eventuele inhaaldagen op 11 en 18 oktober en 1 november

Hier vindt u de teamindeling en de link naar het wedstrijdschema van het rode competitieteam. De teamcaptains zijn het aanspreekpunt van het team en nemen deze taken voor hun rekening. Teamcaptains alvast hartelijk dank voor jullie inzet!

Speeldata groene najaarscompetitie 2020
6, 13, 20 en 27 september
4, 11 en 18 oktober
eventuele inhaaldagen op 1, 8 en 15 november

Hier vindt u de teamindeling en de link naar het wedstrijdschema van het groene competitieteam. De teamcaptains zijn het aanspreekpunt van het team en nemen deze taken voor hun rekening. Teamcaptains alvast hartelijk dank voor jullie inzet!

Verkort spelen

Sinds 2018 wordt er bij dubbelpartijen verkort gespeeld! Dit betekent dat er in plaats van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot 10 punten, met 2 punten verschil) wordt gespeeld. Meer informatie hierover kun je vinden op de KNLTB website.

Spelregels
Klik hier voor de Tenniskids spelregels voor rood
Klik hier voor de Tenniskids spelregels voor oranje
Klik hier voor de Tenniskids spelregels voor groen

Blijft belangrijk dat ouders langs de lijn helpen met tellen en spelaanwijzingen. Oefening baart kunst! Kom daarom ook vooral naar onze jeugd play-in. We trekken ieder kwartier opnieuw rackets zodat er leuke partijtjes tegen leeftijdsgenoten kunnen worden gespeeld.