Trainingen

Met tennis kan de jeugd het hele jaar door coronaproof buitensporten. TV Napoleon heeft een prachtig tennispark tussen Haelen en Horn met 8 all weather tennisbanen en een playground met 3 minibanen voor de jongste spelers. Kinderen t/m 12 jaar trainen we volgens het KNLTB tennisprogramma Tenniskids dat volledig is afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van een kind.

Personal Tennis verzorgt voor onze club in totaal 28 jeugdtrainingen op jaarbasis. Deze trainingen worden op maandag, dinsdag en woensdag gegeven door Guy Erkens en Sem Biermans. Alle lessen starten in de week van 18 januari.

Buiten de feestdagen en vakanties is er iedere week les tenzij door de trainers anders wordt gecommuniceerd. Zie de algemene voorwaarden van Personal Tennis voor verdere informatie over de lesdata.

Klik hier voor de groepsindeling van de trainingen.

Nieuwe leden
Als je je als nieuw lid wilt opgeven, dan kan dat natuurlijk altijd! Je kunt je hier inschrijven.

Mochten er nog opmerkingen, vragen of tips zijn over de trainingen dan kunnen jullie terecht bij de jeugdcommissie (jeugdcommissie@tvnapoleon.nl). Uiteraard kunnen jullie ons op het park ook rechtstreeks aanspreken.