Nieuwe leden-actie TV Napoleon

Het tennisseizoen gaat weer van start!

Het voorjaar is begonnen. Geniet jij er ook van om weer meer buiten te zijn? En wil jij ook weer wat meer bewegen of sporten? Dan is tennissen bij TV Napoleon misschien iets voor jou.

We starten dit voorjaar weer met een aantal introductie-activiteiten voor nieuwe leden. Hieronder een korte opsomming:

  • Op zaterdagochtend 9 april hebben we een inloopochtend. Vanaf 10.30 tot 12.00 zitten we voor je klaar op ons paviljoen aan de Galgenberg, Windmolenven 49 in Haelen. We geven je een toelichting op al je vragen: Hoe “werkt” het bij onze club, welke activiteiten organiseren we, hoe kun je meedoen aan onze activiteiten en toernooien etc? Je kunt vrijblijvend even binnenlopen om kennis te maken met onze vereniging. Wij zorgen voor de koffie, thee en vlaai.
  • In april en mei verzorgen we voor nieuwe leden een aantal kennismakingstrainingen. Deze zullen worden gehouden op maandagavonden (11 en 25 april, 9, 16, 23 en 30 mei) van 21.00-22.00 en worden gegeven door onze trainers van Personal Tennis. Met het deelnemen aan deze kennismakingstrainingen krijg je de basisbeginselen en -technieken uitgelegd door de trainers zodat je nog meer plezier gaat beleven aan het tennis. Deelname aan deze kennismakingstrainingen is gratis.

Welkomstpakket

We bieden iedereen een welkomstpakket aan. Dit bestaat uit het volgende:

  • Gratis (maximaal) 6 trainingen in april en mei.
  • Gratis consumptiekaart + blik ballen
  • Als je (nog) geen tennisracket hebt, kun je die met 50% korting bij onze trainers aanschaffen. Een racket kost je dan € 50 (in plaats van € 100).

Wat betreft een lidmaatschap bieden we je de keuze uit twee mogelijkheden:

  1. Als je eerst wilt ervaren of tennis iets voor jou is, dan bieden we je de mogelijkheid om mee te doen aan de gratis trainingen op de maandagavonden. Daarnaast kun je op de woensdagavonden meedoen aan het Midweektennis. Dat is een recreatieve activiteit waarin gedubbeld wordt in 3 rondes van een half uur, waarbij je iedere ronde met een andere partner speelt. Eind mei laat je ons dan weten of je lid wilt worden van onze vereniging.
  2. Als je al overtuigd bent dat je lid wilt worden, bieden we je een gratis lidmaatschap aan in april en mei. Je betaalt als lid over het restant van 2022 dan contributie over 7 maanden (€ 70). Je hebt dan dezelfde voordelen en mogelijkheden zoals hierboven onder punt 1 aangegeven, maar kunt dan ook zelf vrij tennissen en banen reserveren via het afhangbord in het paviljoen of vanuit huis via de KNLTB-club app.

Informatie

Hebben we je enthousiast gemaakt? Dan zien we je graag op de inloopochtend op zaterdag 9 april. Heb je nu al vragen? Neem dan contact met ons op via info@tvnapoleon.nl. En wil je je aanmelden voor de trainingen, vul dan onderstaand inschrijfformulier in:

Aanmeldformulier kennismakingstrainingen
Wil je bij de trainer een racket kopen voor € 50 *