Kennismakingsaanbieding TV Napoleon

Het voorjaar nadert en dat is een mooie gelegenheid om weer naar buiten te gaan. Lekker in de zon, frisse lucht en….. lekker een tennisballetje slaan bij TV Napoleon!
Dit jaar hebben we een mooi pakket samengesteld om je kennis te laten maken met het tennissen en met onze vereniging. Wat kun je van ons verwachten? Je kunt in de eerste helft van 2024 lid worden van onze vereniging tegen een kennismakingstarief van
€ 5/maand. In die periode bieden we je het volgende aan:

  • We verzorgen in mei en juni 4 clinics waarbij één van onze tennistrainers je de eerstekneepjes van het tennis bijbrengt. De data voor de clinics zijn vooralsnog gepland op 7, 14, en 21 mei en op 4 juni in het begin van de avond.
  • Gedurende deze maanden heb je toegang tot onze banen en kun je vrij tennissen of meedoen aan activiteiten die we organiseren (bijvoorbeeld het tennissen op woensdagavond)
  • Op zaterdag 15 juni organiseren we voor alle nieuwe leden een afsluitende bijeenkomst/clinic
  • Je kunt meedoen aan een ronde van onze Interne Mix Competitie. Dan speel je op vier donderdagen (vanaf medio juni tot begin juli) iedere avond een gemengd dubbelspel (op tijd, vijf kwartier). Dan kun je dat wat je in de weken daarvoor geleerd hebt ook in praktijk brengen.

Begin juli hopen we je zo enthousiast gemaakt te hebben dat je besluit om lid te worden van onze vereniging. Lijkt het je wat, meld je dan aan met onderstaand formulier. Heb je hierover nog vragen? Stuur dan even een berichtje naar: info@tvnapoleon.nl

Ledenwerfactie 2024
Geslacht