Lente-Ooje Toernooi (2024)

 

Dinsdag 12 maart t/m zondag 17 maart 2024

Na de succesvolle herstart post-corona vorig jaar, organiseert Tennisvereniging Napoleon nu het vijfde Lente-Ooje toernooi. Een toernooi, als start van het tennisseizoen, voor iedereen die van tennis houdt èn een toernooi dat ook nog eens haar eerste lustrum viert; redenen genoeg om mee te spelen met dit gezellige toernooi!
Deelname is mogelijk voor iedere tennisser uit de wijde omgeving van Haelen. De leeftijd dient minimaal 16 jaar te zijn. Maximale speelsterkte 5 (5 t/m 9). Uw aanmelding is in principe individueel maar…. De tijden veranderen en het Lente-Ooje toernooi verandert mee. Nieuw bij de aanmelding dit jaar is dat náást individueel opgeven het voor wie dat wil ook mogelijk is om met een partner op te geven. Maar dat laatste dan wel in de vorm van een wellicht wat sterkere partner met een mogelijk wat minder sterke partner. En naast dat Napoleon himself de individuele aanmeldingen tot koppels smeedt, houdt hij ook een oogje in het zeil bij de sterkte van de gezamenlijk aangemelde koppels.

Met deze wijziging hopen we dat veel deelnemers aan het Lente-Ooje toernooi de weg naar het tennispark weer vinden en dat bij dit eerste toernooi van 2024 Napoleon bruist als nooit tevoren. We gaan ervoor!

Opzet toernooi:
Er wordt gespeeld volgens het poulesysteem. In principe speelt een ieder minimaal 4 wedstrijden. Na de (3) poulewedstrijden wordt er verder in een afvalsysteem gespeeld. Gezien de mogelijkheid van het naast individueel aanmelden ook aanmelden als koppel, bekijken we als organisatie dit jaar een wijziging ten aanzien van de indeling. We houden de mogelijkheid open om te spelen in poules met wat ”sterke combi’s”, speelsterkte 5, 6, 7 en in poules met ”iets minder sterke combi’s”, speelsterkte  7, 8, 9

Op werkdagen wordt gespeeld vanaf 19.00 uur. Op zondag vanaf 9.00 uur. Behoudens (weers)omstandigheden zullen op zaterdag 16 maart 2024 géén wedstrijden worden ingepland. De wedstrijden worden gespeeld op de banen van Tennisvereniging Napoleon, Windmolenven 49, 6081 PJ Haelen, tel. 0475-480567.

U mag maximaal 1 dagdeel opgeven dat U niet beschikbaar bent. Zondag 17 maart dient U beschikbaar te zijn. Indien er voor dit toernooi meer inschrijvingen binnenkomen dan er plaatsen beschikbaar zijn, is de volgorde van aanmelding bepalend.
De inschrijving sluit op donderdag 07  maart 2024. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,- per persoon.

Correspondentieadres: Martin Meeuwissen, Prins Bisschoplaan 10, 6085 AW Horn. Tel.nr. 0475-583075 of 06-41501250. Wilt u meespelen? Schrijf u in met onderstaand aanmeldformulier.

Zondagochtend is er voor iedereen spek met eieren; en door de week ouderwetse Oojesoep!

U bent van harte welkom!
Organisatie Lente-Ooje toernooi 2024 Tennis Vereniging Napoleon