Recreatie tennis Ma-Do

Voor de recreanten, die maandag morgen en eventueel donderdag morgen vrij zijn van andere bezigheden, is er de mogelijkheid een gezellig 1 ½ – 2uur uur te tennissen. De teams worden iedere keer anders ingedeeld. Zodat men zoveel mogelijk met en tegen andere leden tennist.

Er wordt geen rekening gehouden met het speelniveau en ook niet tussen dames en heren.  Om iedereen een kans te geven zich op te geven voor de maandag en/of donderdag morgen is er geregeld de mogelijkheid om zich voor een periode op te geven. De leden krijgen hierover een mail.

Meedoen is belangrijker dan winnen.

Standaard beginnen we om 09:30uur. Eerder of later beginnen mag natuurlijk ook, dat moet dan onderling met de desbetreffende spelers worden afgesproken. 

Via de opgave wordt je ingepland. Het is dus niet vrijblijvend. Het kan zijn bij ongelijke aantallen dat er sommige van ons als reserve worden ingepland, terwijl er wel was opgegeven om te tennissen, de reserve spelers worden zo eerlijk mogelijk ingepland. De reserve spelers staan boven in het rood gemarkeerd.

Indien men zich opgeeft voor een datum, en ingepland is, kan het zijn dat men onverwachts verhinderd is, dan dient men wel zelf te zorgen voor een vervanger, of iemand uit de reserve spelers benaderen. Mocht dit niet lukken dan de andere drie leden op tijd laten weten dat het tennissen niet doorgaat voor die bepaalde datum.

Dit geldt ook indien het slecht weer is en tennissen niet mogelijk is.