Interne 16+ mixed competitie

Aan alle deelnemers van speelronde 2022-04 van de interne competitie van Tennisvereniging Napoleon.

Hierbij het pouleschema, het baanschema en de rating van speelronde 2022-04 van de interne competitie met de uitslagen van de vierde en laatste speeldag.

Op 6 oktober start de vijfde speelronde van de interne competitie. De speeldagen van ronde 2022-05 zijn de donderdagen 6, 13 en 20 oktober en 3 november (27 oktober geen speeldag in verband met de herfstvakantie). De zesde en laatste speelronde van dit wordt aansluitend verspeeld op de donderdagen 10, 17 en 24 november en 1 december.

Het uitgangspunt is dat de interne competitie op op de donderdagavond wordt gespeeld. Probeer dan ook zoveel als mogelijk de wedstrijden op deze avond te spelen. Ingeval een wedstrijd toch onderling verplaatst moet worden of uitvalt op een dag, geef dat dan tijdig per mail door aan Martin en Chris; dan kan dat in het schema gewijzigd worden en kunnen eventuele vrijvallende banen ook uit “afhangbord” gehaald worden. Dan kunnen deze banen weer door andere, niet aan de interne competitie deelnemende leden, gebruikt worden.

Nog even om het geheugen op te frissen de uitleg hoe het ook alweer werkt; dit uiteraard ook voor de nieuwe deelnemers.

  1. Deze ronde van de competitie wordt gespeeld op de volgende donderdagen: 6, 13 en 20 oktober en 3 november (27 oktober geen speeldag in verband met de herfstvakantie).
  2. De poules zijn door de wedstrijdleiding zoveel als mogelijk vastgesteld op basis van de uitslagen van speelronde 2022-04 (pouleschema en rating) alsmede op basis van de speelsterkte van de nieuwe teams.
  3. De wedstrijden duren 5 kwartier. De punten worden doorgeteld. Het einde van de speeltijd wordt met een belsignaal aangegeven. Bij het belsignaal wordt de wedstrijd beëindigd; de rally of andere punten worden niet uitgespeeld.
  4. Na iedere wedstrijddag worden de uitslagen bijgewerkt en ook wordt er een rating opgemaakt. Deze worden iedere week aan de deelnemers gemaild dan wel op de website van Napoleon gepubliceerd.
  5. Bij verhindering maak je zelf een afspraak met je partner en je tegenstanders om een inhaaldatum af te spreken (een deelnemerslijst is als bijlage bij deze mail gevoegd). Inhalen kan op een vrije baan op één van de andere speeldagen of, indien het te druk zou worden op het park, op een andere dag. Dan moeten de spelers zelf via afhangbord een baan reserveren. 
  6. Niet onderling vastgestelde wedstrijden worden zo mogelijk door de organisatie vastgesteld op de laatste donderdag van een speelronde.
  7. Nadat de poule is uitgespeeld wordt gekeken welke teams promoveren en degraderen. In de hoogste twee poules en de laagste twee poules promoveren/degraderen niet één maar twee teams.
  8. Na deze ronde volgt er nog een speelronden: 10, 17 en 24 november en 1 december (2022-06). 27 oktober is geen speeldag in verband met de herfstvakantie.
  9. Het is altijd mogelijk om tussentijds, na beëindiging van een speelronde, in te schrijven voor de volgende ronde.
  10. Voor zover nog aan de orde dienen deelnemers op de banen en in de kantine de richtlijnen van het RIVM, de KNLTB dan wel het bestuur in acht te nemen.

Iedereen weer veel succes!

Rafke, Eric, Mart, Martin en Chris