Interne 16+ mixed competitie


Welkom bij de Interne 16+ mixed competitie, ook wel de “interne”  genoemd, is een competitie waarbij leden het tegen elkaar opnemen in dubbelwedstrijden (gemengd dubbel) in het voor- en najaar. Dit wordt gedaan in speelrondes (maand). Per speelronde kun je in, of uitschrijven.  

Via onderstaande buttons vind je het pouleschema, het baanschema, de rating. Tijdens elke speelronde worden deze (wekelijks) bijgehouden en bijgewerkt. Hou deze pagina goed in de gaten voor de actuele standen, uitslagen en programma.

Update schema: 28-05-2024

 

De interne competitie gaat weer van start.

U wordt weer van harte uitgenodigd om mee te spelen. Deelname is mogelijk voor leden vanaf 16 jaar, in alle speelsterkten. Ook beginnende leden worden nadrukkelijk uitgenodigd om mee te doen. En zoals we elk jaar doen, vragen we iedereen, ook oud-deelnemers, zich bij de eerste ronde (opnieuw) aan te melden voor de interne competitie; dit om misverstanden te voorkomen.

De tweede speelronde van de interne competitie van TV Napoleon is bijna afgelopen en de derde ronde (2024-03) gaat binnenkort beginnen. Nieuwe deelnemers worden weer van harte uitgenodigd om mee te spelen. Op 13 juni 2024 begint deze ronde. De speeldagen zijn de donderdagen
13, 20 en 27 juni en 4 juli.

De speelronden ná de vakantie worden nog vastgesteld en hiervoor kun je je ook later aanmelden. Speelronde 2024-04 start in ieder geval op donderdag 5 september.

De Interne 16+ mixed competitie. Hoe ging het ook al weer?

  • Belangrijk uitgangspunt is dat deelnemers een uitdagende wedstrijd kunnen spelen.
  • Competitie en gezelligheid gaan hand in hand.
  • De poules worden vastgesteld door de wedstrijdleiding op basis van de eventuele uitslagen van teams van de laatste ronde en de speelsterkte op het ledenpasje van de deelnemers.
  • De donderdagavond is de vaste speelavond van deze competitie. Probeer zoveel als mogelijk ook daadwerkelijk de geplande wedstrijden op deze donderdagen te spelen, overmacht daargelaten natuurlijk.
  • De wedstrijden worden in poules gespeeld op een vastgesteld tijdstip en duren 5 kwartier. Een belsignaal geeft het einde van de wedstrijd aan; punten worden niet afgespeeld. 
  • Na iedere wedstrijddag worden de uitslagen bijgewerkt en ook wordt er een rating opgemaakt. Deze worden iedere week aan de deelnemers gemaild dan wel op de website van Napoleon geplaatst.
  • Bij verhindering maak je zelf een afspraak met je partner en tegenstanders om een inhaaldatum af te spreken (daartoe wordt aan alle deelnemers voorafgaand aan de eerste speeldag een deelnemerslijst toegestuurd, met daarop alle mailadressen en alle telefoonnummers van de spelers). Inhalen kan ook op een vrije baan op één van de andere speeldagen (wel van tevoren afstemmen met de organisatie of er vrije banen zijn). Als op een niet-reguliere speeldag wordt ingehaald, moet men gewoon afhangen.
  • Nadat de poule is uitgespeeld, wordt gekeken welke teams promoveren en degraderen. In de hoogste twee poules en de laagste twee poules promoveren/degraderen niet één maar twee teams.
  • Het is altijd mogelijk om tussentijds, na beëindiging van een speelronde, in te schrijven voor de volgende ronde.   

Wil je deelnemen aan deze competitie, meld je dan uiterlijk vrijdag 03 juni 2024 aan via onderstaand formulier

Vriendelijke groet,

Rafke, Martin, Eric, Mart en Chris