Interne 16+ mixed competitie


Welkom bij de Interne 16+ mixed competitie, ook wel de “interne”  genoemd, is een competitie waarbij leden het tegen elkaar opnemen in dubbelwedstrijden (gemend dubbel) in het voor- en najaar. Dit wordt gedaan in speelrondes (maand). Per speelronde kun je in, of uitschrijven.  

Via onderstaande vind je het pouleschema, het baanschema, de rating van 3e speeldag, van de interne competitie, de laatste speelronde van dit jaar. We spelen in 6 poules (4 poules van 4 teams en 2 poules van 5 teams), met in totaal 26 teams en 52 deelnemers.

Update schema: 20-11-2023

 
De Interne 16+ mixed competitie. Hoe ging het ook al weer?

  • Belangrijk uitgangspunt is dat deelnemers een uitdagende wedstrijd kunnen spelen.
  • Competitie en gezelligheid gaan hand in hand.
  • De poules worden vastgesteld door de wedstrijdleiding op basis van de eventuele uitslagen van teams van de laatste ronde en de speelsterkte op het ledenpasje van de deelnemers.
  • De donderdagavond is de vaste speelavond van deze competitie. Probeer zoveel als mogelijk ook daadwerkelijk de geplande wedstrijden op deze donderdagen te spelen, overmacht daargelaten natuurlijk.
  • De wedstrijden worden in poules gespeeld op een vastgesteld tijdstip en duren 5 kwartier. Een belsignaal geeft het einde van de wedstrijd aan; punten worden niet afgespeeld. 
  • Na iedere wedstrijddag worden de uitslagen bijgewerkt en ook wordt er een rating opgemaakt. Deze worden iedere week aan de deelnemers gemaild dan wel op de website van Napoleon geplaatst.
  • Bij verhindering maak je zelf een afspraak met je partner en tegenstanders om een inhaaldatum af te spreken (daartoe wordt aan alle deelnemers voorafgaand aan de eerste speeldag een deelnemerslijst toegestuurd, met daarop alle mailadressen en alle telefoonnummers van de spelers). Inhalen kan ook op een vrije baan op één van de andere speeldagen (wel van tevoren afstemmen met de organisatie of er vrije banen zijn). Als op een niet-reguliere speeldag wordt ingehaald, moet men gewoon afhangen.
  • Nadat de poule is uitgespeeld, wordt gekeken welke teams promoveren en degraderen. In de hoogste twee poules en de laagste twee poules promoveren/degraderen niet één maar twee teams.
  • Het is altijd mogelijk om tussentijds, na beëindiging van een speelronde, in te schrijven voor de volgende ronde.   

Wil je deelnemen, geef je dan op via onderstaand formulier. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 27 oktober 2023 18:00 uur.

Vriendelijke groet,

Rafke, Martin, Eric, Mart en Chris