Interne 16+ mixed competitie

Hierbij het pouleschema, het baanschema en de rating van de eerste speelronde van dit jaar (2021-01) met de uitslagen van de eerste ronde. We spelen in 7 poules (5 poules van 4 teams en 2 van 5 teams).

Bij de indeling van de poules is rekening gehouden met de indeling van de laatste ronde van vorig jaar, welke ronde overigens niet uitgespeeld. Er zijn teams die al langer meespelen maar ook zijn er diverse nieuwe teams. Er daarnaast hebben we als organisatie ook enkele partners in een team kunnen koppelen. We hebben echter niet voor iedereen een partner gevonden.

In de schema’s kun je nakijken wanneer je je wedstrijden moet spelen. Bij de indeling is zoveel als mogelijk rekening gehouden met de opgegeven verhinderingen en/of voorkeuren. Dat lukte echter niet in alle gevallen, bijvoorbeeld bij de deelnemers die op donderdag trainen maar ook bij degenen die liever niet om 21.30 uur spelen. Van enkele wedstrijden hebben we in verband met die trainingen de aanvangstijden gewijzigd. In de schema’s zijn deze wedstrijden zowel in de poules als in het baanschema met een kleur aangegeven.

Ingeval een wedstrijd onderling verplaatst wordt of uitvalt op een dag, hierbij het verzoek om dat dan graag tijdig per mail door te geven aan Martin èn Chris; dan kan dat in het schema gewijzigd worden en kunnen eventuele vrijvallende banen ook uit “afhangbord” gehaald worden. Dan kunnen deze banen weer door andere, niet aan de interne competitie deelnemende, leden gebruikt worden.

Nog even om het geheugen op te frissen de uitleg hoe het ook alweer werkt. EN LET OP PUNT 10, AANGEVULD MET DE OPMERKING DAT DE KANTINE VOORALSNOG SLECHTS TOT 22.00 UUR GEOPEND IS.

1     Deze ronde van de competitie wordt gespeeld op de volgende donderdagen: 17 en 24 juni, en 1 en 8 juli.

2     De poules zijn door de wedstrijdleiding zoveel als mogelijk vastgesteld op basis van de indeling van de laatste ronde van vorig jaar alsmede op basis van de speelsterkte van de nieuwe teams.

3     De wedstrijden duren 5 kwartier. De punten worden doorgeteld. Het einde van de speeltijd wordt met een belsignaal aangegeven. Bij het belsignaal wordt de wedstrijd beëindigd; de rally of andere punten worden niet uitgespeeld.

4     Na iedere wedstrijddag worden de uitslagen bijgewerkt en ook wordt er een rating opgemaakt. Deze worden iedere week aan de deelnemers gemaild dan wel op de website van Napoleon gepubliceerd.

5     Bij verhinderingen maak je zelf een afspraak met je partner en je tegenstanders om een inhaaldatum af te spreken. Inhalen kan op een vrije baan op één van de andere speeldagen of, indien het te druk zou worden op het park, op een andere dag. Dan moeten de spelers zelf via afhangbord een baan reserveren.

6     Niet onderling vastgestelde wedstrijden worden zo mogelijk door de organisatie vastgesteld op de laatste donderdag van een speelronde.

7     Nadat de poule is uitgespeeld wordt gekeken welke teams promoveren en degraderen. In de hoogste twee poules en de laagste twee poules promoveren/degraderen niet één maar twee teams.

8     Na de vakantie gaan we verder met de volgende ronde. Hiervoor kun je je later opgeven.

9     Het is altijd mogelijk om tussentijds, na beëindiging van een speelronde, in te schrijven voor de volgende ronde.

10    BIJ DE WEDSTRIJDEN EN HET GEBRUIK VAN DE BANEN ALSMEDE BIJ HET GEBRUIK VAN HET TENNISPARK DIENT EEN IEDER DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM EN DE KNLTB, ALSMEDE EVENTUELE AANWIJZINGEN VAN OF NAMENS HET BESTUUR TEN AANZIEN VAN HET CORONAVIRUS IN ACHT TE NEMEN. DEZE RICHTLIJNEN GELDEN OVERIGENS BIJ ALLE ACTIVITEITEN OP HET TENNISPARK. OPGEMERKT WORDT DAT VOORALSNOG DE KANTINE NA 22.00 UUR GESLOTEN IS.

Maar gelukkig kunnen we weer wel volop tennissen. En we vertrouwen erop dat iedereen zich aan de richtlijnen houdt.

Iedereen weer veel succes!

Eric, Mart, Martin en Chris