clubkampioenschappen

De clubkampioenenschappen komen eraan! Laat je tenniskwaliteiten zien en wie weet ga JIJ er dit jaar vandoor met de titel CLUBKAMPIOEN en een mooie beker!

We spelen de wedstrijden van donderdagavond tot en met zaterdagmiddag in het weekend van 8-9-10 september. Rood, oranje en groen spelen alleen enkelwedstrijden. Junioren spelen enkel- én dubbelwedstrijden. Bij de junioren speelt iedereen van 11-17 jaar mét en door elkaar waarbij de jeugdcommissie de indeling van de dubbelpartners maakt. Volop kans om je van je beste (tennis)kant te laten zien! 🎾
Opgeven kan hier t/m zondag 28 augustus 2022.

Doe mee met het zomerkamp!

Het zomerkamp komt eraan! Op zaterdag 16 en zondag 17 juli hebben we weer een gezellig en actief programma voor alle jeugdleden.

Zonder ouderhulp krijgen we het zomerkamp helaas niet georganiseerd dus geef aub aan waar je je steentje bij kunt dragen om er een fantastisch weekend voor de kids van te maken! 

Wij hebben er zin in! Jullie ook? Meld je dan hier vóór maandag 20 juni aan!

nieuwe ledenaanbiedingen

JEUGD
Alle nieuwe jeugd die vóór 1 april lid wordt, betaalt slechts 125 euro voor een all-in abonnement voor de rest van het jaar.

SENIOREN
Heb je als familielid ook tenniskriebels dan kun je nu wel erg voordelig lid worden. Met 6 gratis kennismakingslessen én een seniorabonnement van slechts 70 euro voor de rest van dit jaar sta je over 2 weken al zelf op de tennisbaan! Een mooie kans met ook nog eens allemaal leuke extraatjes. Lees deze brief voor alle ins en outs. 

voorjaarstoernooi

In de carnavalsvakantie is er op zondag 6 maart 2022 voor de jeugd van Heythuysen, Roggel, Neer, Baexem en Horn-Haelen een gezellig toernooi op de tennisbanen van TV Napoleon. De wedstrijden van de rood/oranje spelers zijn tussen 9.00 en 11.00 en die van de groen/junioren spelers tussen 11.00 en 18.00 uur.
Aanmelden kan t/m 28 februari via deze link

fijne feestdagen

Namens de jeugdcommissie bedankt voor het mooie tennisjaar! Vandaag de laatste dag om je in te schrijven voor het nieuwe jaar waarvan we hopen dat de jeugdtrainingen op 10 januari weer mogen starten! http://personaltennis.nl/jeugd-tv-napoleon/

doe mee aan het herfstkamp!

🍂Het herfstkamp komt eraan! In de herfstvakantie op donderdag 28 en vrijdag 29 oktober hebben we weer een gezellig en actief programma voor alle jeugdleden. Rood en oranje ontvangen we graag op donderdag van 11.00 tot 19.00 uur. Groen en junioren deelnemers zijn welkom op donderdag van 17.00 uur tot en met vrijdag 16.00 dus mét overnachting! Wij hebben er zin in! Jullie ook? Meld je dan hier vóór maandag 18 oktober aan.

clubkampioenen 2021

Afgelopen weekend werd er hard gestreden om de titel clubkampioen. Alle deelnemers bedankt voor jullie inzet en natuurlijk onze felicitaties aan de kersverse clubkampioenen! 🏆🎾👊🏻