clubkampioenschappen

De clubkampioenenschappen komen eraan! Laat je tenniskwaliteiten zien en wie weet ga JIJ er dit jaar vandoor met de titel CLUBKAMPIOEN en een mooie beker!

We spelen de wedstrijden van donderdagavond tot en met zaterdagmiddag in het weekend van 8-9-10 september. Rood, oranje en groen spelen alleen enkelwedstrijden. Junioren spelen enkel- én dubbelwedstrijden. Bij de junioren speelt iedereen van 11-17 jaar mét en door elkaar waarbij de jeugdcommissie de indeling van de dubbelpartners maakt. Volop kans om je van je beste (tennis)kant te laten zien! 🎾
Opgeven kan hier t/m zondag 28 augustus 2022.

Doe mee met het zomerkamp!

Het zomerkamp komt eraan! Op zaterdag 16 en zondag 17 juli hebben we weer een gezellig en actief programma voor alle jeugdleden.

Zonder ouderhulp krijgen we het zomerkamp helaas niet georganiseerd dus geef aub aan waar je je steentje bij kunt dragen om er een fantastisch weekend voor de kids van te maken! 

Wij hebben er zin in! Jullie ook? Meld je dan hier vóór maandag 20 juni aan!

nieuwe ledenaanbiedingen

JEUGD
Alle nieuwe jeugd die vóór 1 april lid wordt, betaalt slechts 125 euro voor een all-in abonnement voor de rest van het jaar.

SENIOREN
Heb je als familielid ook tenniskriebels dan kun je nu wel erg voordelig lid worden. Met 6 gratis kennismakingslessen én een seniorabonnement van slechts 70 euro voor de rest van dit jaar sta je over 2 weken al zelf op de tennisbaan! Een mooie kans met ook nog eens allemaal leuke extraatjes. Lees deze brief voor alle ins en outs. 

voorjaarstoernooi

In de carnavalsvakantie is er op zondag 6 maart 2022 voor de jeugd van Heythuysen, Roggel, Neer, Baexem en Horn-Haelen een gezellig toernooi op de tennisbanen van TV Napoleon. De wedstrijden van de rood/oranje spelers zijn tussen 9.00 en 11.00 en die van de groen/junioren spelers tussen 11.00 en 18.00 uur.
Aanmelden kan t/m 28 februari via deze link

fijne feestdagen

Namens de jeugdcommissie bedankt voor het mooie tennisjaar! Vandaag de laatste dag om je in te schrijven voor het nieuwe jaar waarvan we hopen dat de jeugdtrainingen op 10 januari weer mogen starten! http://personaltennis.nl/jeugd-tv-napoleon/

ouder-kind toernooi

Op zaterdag 17 juli tussen 10.00 en 15.00 uur is er voor alle jeugdleden een ouder-kind toernooi! Vorm een tennisduo met je vader, moeder, broer, zus, oom, tante, neef, nicht, oma, opa of wie dan ook en schrijf jullie hier voor 12 juli in.