fijne feestdagen

Namens de jeugdcommissie bedankt voor het mooie tennisjaar! Vandaag de laatste dag om je in te schrijven voor het nieuwe jaar waarvan we hopen dat de jeugdtrainingen op 10 januari weer mogen starten! http://personaltennis.nl/jeugd-tv-napoleon/

doe mee aan het herfstkamp!

🍂Het herfstkamp komt eraan! In de herfstvakantie op donderdag 28 en vrijdag 29 oktober hebben we weer een gezellig en actief programma voor alle jeugdleden. Rood en oranje ontvangen we graag op donderdag van 11.00 tot 19.00 uur. Groen en junioren deelnemers zijn welkom op donderdag van 17.00 uur tot en met vrijdag 16.00 dus mét overnachting! Wij hebben er zin in! Jullie ook? Meld je dan hier vóór maandag 18 oktober aan.

clubkampioenen 2021

Afgelopen weekend werd er hard gestreden om de titel clubkampioen. Alle deelnemers bedankt voor jullie inzet en natuurlijk onze felicitaties aan de kersverse clubkampioenen! 🏆🎾👊🏻

rood/oranje Tenniskids toernooi

Op zaterdag 19 juni wordt er op onze tennisbanen een rood/oranje Tenniskids toernooi georganiseerd door Tennisschool Regio Zuid. Kosten 6 euro per persoon.

Rood: 10.30 – 11.45 uur
Oranje: 12.00 – 13.30 uur

Iedereen die zin heeft om wedstrijdjes te komen spelen kan zich hier t/m 12 juni inschrijven.

voorjaarscompetitie – wachten op groen licht 🤞🏻

Het wachten is nog op het definitieve groene licht van de overheid op 1 juni maar de KNLTB gaat alvast aan de slag met de voorbereidingen om de jeugdcompetities vanaf zondag 13 juni op te starten. De verkorte competitie zal, als het allemaal door mag gaan, bestaan uit maximaal 5 speeldagen. Deze nieuwe data kunnen al in de agenda worden gezet!
juni: 13, 20 en 27
juli: 4 en 11

nieuwsbrief 2 jeugd

Nieuwsbrief nummer 2 met o.a. voorjaarscompetitie, zoektocht jeugd play-in begeleiders, nieuwe bestelronde clubkleding en vrij tennis met corona-introducé.
Lees hem hier.

nieuwe leden aanbieding

Wil je bij ons komen tennissen dan hebben we een mooie nieuwe leden aanbieding!

Twijfel je als ouder al een tijdje om ook te gaan tennissen dan is dit hét moment. Tot 1 april ontvang je een ouderkorting op het seniorenabonnement als zoon of dochter jeugdlid is of wordt.