voorjaarstoernooi

In de carnavalsvakantie is er op zondag 6 maart 2022 voor de jeugd van Heythuysen, Roggel, Neer, Baexem en Horn-Haelen een gezellig toernooi op de tennisbanen van TV Napoleon. De wedstrijden van de rood/oranje spelers zijn tussen 9.00 en 11.00 en die van de groen/junioren spelers tussen 11.00 en 18.00 uur.
Aanmelden kan t/m 28 februari via deze link

doe mee aan het herfstkamp!

🍂Het herfstkamp komt eraan! In de herfstvakantie op donderdag 28 en vrijdag 29 oktober hebben we weer een gezellig en actief programma voor alle jeugdleden. Rood en oranje ontvangen we graag op donderdag van 11.00 tot 19.00 uur. Groen en junioren deelnemers zijn welkom op donderdag van 17.00 uur tot en met vrijdag 16.00 dus mét overnachting! Wij hebben er zin in! Jullie ook? Meld je dan hier vóór maandag 18 oktober aan.

speelschema’s ouderkind toernooi

Op zaterdag 17 juli mogen we in totaal 22 jeugdleden samen met hun familielid verwelkomen op de tennisbanen. Dat betekent 10 volle banen en veel leuke wedstrijdjes. We beginnen stipt om 12.30 uur met de wedstrijden dus allemaal graag om 12.15 uur aanwezig. Op het speelschema kunnen jullie zien wanneer en op welke baan jullie aan de slag mogen. We wensen iedereen heel veel tennisplezier! 🎾 
speelschema ouder-kind toernooi rood/oranje
speelschema ouder-kind toernooi junioren

jeugd play-in

Vanaf vandaag is er voor alle jeugdleden op de eerste én derde donderdag van de maand een play-in. Iedereen die zin heeft in een potje tennis kan zich op donderdagmiddag om 17.30 uur melden. Twee begeleiders zijn aanwezig om alles in goede banen te leiden en te zorgen dat er leuke wedstrijdjes tegen leeftijdsgenoten gespeeld kunnen worden. De play-in duurt tot 19.00 uur. 

schooltennis basisonderwijs

Op woensdag 10, 17 én 24 maart is er gratis schooltennis voor alle leerlingen van De Leerlingst, De Mussenberg en Antonius. Ook leerlingen die speciaal of ander onderwijs volgen, zijn uiteraard welkom. De schooljeugd kan zich hier voor de drie tennisclinics aanmelden.